CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen bättre igen

Halloj bloggen!

 

Då var det söndag, och imorgon är det dags för jobb igen. Nu hoppas jag verkligen att jag orkar hela veckan. Men nu har ju det lugnat sig en del med pollen, så idag känner jag mig betydligt bättre.

 

I onsdags var det studiedag på skolan, men eftersom jag fortfarande kände mig orkeslös så valde jag att vara hemma. Sedan hade jag en bokad tid för däckbyte, så det fick jag åka iväg och fixa, bättre sent än aldrig. Efter det blev det en trevlig lunch med en arbetskamrat. 

Just när jag hade kommit hem från däckbytet och lunchen, helt slut, så ringde syrran. Då ville hon och lille Lukas komma hit och hjälpa mig att plantera lite saker. Det skulle vi egentligen gjort i torsdags, men nu blev det på onsdagskvällen istället. Vi fick en trevlig kväll med massor av plantering av både jordgubbar, smultron, dill och lite blommor. Tack för hjälpen syrran!

Den kvällen blev det inte middag förrän kl 20, och då var jag verkligen helt slut. Så ja, resten av den kvällen tillbringades framför tv:n innan jag däckade, helt slut efter en lång dag.

 

Planteringarna som vi gjorde.

 

Både i torsdags och fredags hade vi två lugna dagar här hemma, vilket var så himla skönt och välbehövligt. Den senaste veckan har varit tuff på grund av allt pollen och min astma. Det har ju också gjort att jag har varit så himla trött.

 

Även igår hade vi en lugn dag här hemma. Vi gick ner till Maxi en sväng bara och handlade lite. Vi köpte även lite fika som vi gick upp till dammen och åt. Det var väldigt härligt att äntligen vara ute lite igen. Så ja, vi satt en stund vid dammen och kollade på svanarna som äntligen är tillbaka igen. Under två år tror jag det är som de inte har varit där, då de har blivit bortjagade varje gång. Nu hoppas vi att de får vara kvar.

 

Imorse vaknade jag innan kl 6. Jag kände mig då långt ifrån utvilad, men jag hade ändå svårt att somna om. Men ja, kvart över 7 ringde klockan så då gick jag upp.

Hela dagen idag har jag känt mig betydligt bättre, vilket har varit så härligt. Så idag har jag grejat massor här hemma, plockat, tvättat, städat... Så nu har jag bänkat mig i soffan igen i väntan på att sista tvätten skall bli klar.

 

Imorgon är det då äntligen dags för jobb igen, och nu hoppas jag verkligen att jag orkar hela veckan. Nu är det ju bara två hela arbetsveckor kvar, plus några få dagar innan både eleverna och jag går på sommarlov. Sedan får vi helt enkelt se vad som händer för min del till hösten.

 

Om det nu blir en sådan varm sommar som de pratar om, repris av år 2018, så kommer jag nog vara en hel del på landet innan älsklingen går på semester. Därefter blir det nog i så fall en del hos älsklingens föräldrar. Men ja, vi får väl se hur den här sommaren blir. Hittills har det regnat väldigt lite här under maj månad, men nu är det prat om att det skall komma lite regn i veckan som kommer, så det hoppas jag verkligen att det gör. Det är så behövligt nu. 

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

 

//CarroEllen