CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Veckan som gått och sjuk igen

Halloj bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt och lyssnar på fåglarna som kvittrar utanför, så härligt, äntligen!

 

Förra helgen var väldigt trevlig och rolig. På fredagskvällen kom Malin hit och stannade till söndagen. Vi åt god mat och sjöng Singstar, supertrevligt!

Under lördagen tog vi en tur till Backaplan, då Malin behövde kolla på trädgårdsmöbler. Vi fick kollat runt lite på det, och köpt lite andra småsaker. När det var dags för lunch åkte vi till Ikea, då vi inte tycker att det finns några roliga matställen på Backaplan. Jesper behövde dessutom kolla på ny bäddmadrass till sin nya säng, då han inte tyckte om den som han köpte sist. Så ja, det blev lunch på Ikea, Jesper fick köpt en ny bäddmadrass och Malin fick kollat på lite mer trädgårdsmöbler. När vi var klara på Ikea åkte vi även en kort sväng till XXL för att kolla på lite saker där.

Innan det var dags för hemfärd igen så stannade vi till hos mamma en liten stund, då jag skulle lämna lite saker där. Hon ville även visa det nya hörnskåpet som hon hade köpt till landet.

Sista stoppet innan vi var hemma blev på Maxi för att handla middag. Lördagen blev en lång dag med fullt upp hela dagen, men ändå supertrevlig, tack Malin för en trevlig helg!

 

Under söndagen åkte Malin hem under förmiddagen, så efter att Jesper och jag hade varit och storhandlat så tog vi det bara lugnt resten av dagen.

 

Veckan som varit har varit lite konstig på jobbet, då skolinspektionen var där i måndags och tisdags. Så ja, nu inväntar vi bara beslut om vad som händer.

Jag har inte heller fått något besked än om jag får vara kvar på jobbet till hösten, eller inte. Jag får skicka iväg ett mejl till i veckan, så får vi hoppas på svar då. Jag behöver ju dels veta hur jag kan planera sommaren, dels hur det ser ut till hösten, om jag behöver söka mig vidare eller inte. Någon som vet någon skola i Göteborg/Kungälv som söker en lärarassistent?

 

Den här helgen skulle jag ju egentligen åkt till landet, men tyvärr började jag bli förkyld igen i torsdags, och det har bara blivit värre. Så jag fick helt enkelt ställa in den här helgen, och bara vara hemma istället. Så segt, men jag hade ändå inte orkat greja massor där den här helgen. Så ja, jag får åka upp någon av de kommande helgerna istället. Längtar verkligen så mycket dit upp nu!

 

Bilder från i somras, från vår stenbrygga på landet.

 

 

Så ja, den här helgen har jag bara tagit det lugnt. Jesper var iväg i stan en sväng igår, så då var jag själv hemma. Ganska skönt ändå, det är ju så sällan jag är det nu för tiden.

 

Veckan som kommer är helvecka på jobbet, dock får jag se lite om jag kan jobba imorgon, då jag har åkt på en dunderförkylning. Jag är så trött på att vara sjuk nu. Det är ju bara några veckor sedan som jag var hemma en hel vecka för att jag var dålig. Men men, vi får se.

 

Hoppas att ni har haft en bra helg alla bloggläsare.

 

//CarroEllen