CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Påsken 2023

Godkväll bloggen!

 

Då var påsken över för i år. Jesper och jag har haft en riktigt härlig påsk, det har ju varit kanonväder också. Nu är våren här på riktigt, så härligt!

I fredags åkte Jesper iväg på en mässa, så då tog jag det bara lugnt här hemma. När han kom hem under eftermiddagen bakade vi chokladmuffins och lagade lite mat till påskafton.

I lördags, påskafton åkte vi ut till Jespers föräldrar och firade påsk. Vi fick en riktigt trevlig och härlig dag, med kanonväder.

 

Igår, söndag, grejade vi lite utanför här hemma. Vi rensade bort de gamla plantorna från i somras, samt granriset som låg utanför ytterdörren. Bättre sent än aldrig.. Så nu väntar jag nog någon månad eller något sådant innan jag planterar lite nya saker ute. I år tror jag bara att det blir lite örtkryddor, jordgubbar, smultron och en tomatplanta ute på balkongen. Utanför dörren får vi se om jag planterar något, allt bränns ju bara sönder där ute mot väggen varje sommar. Efter allt fix utanför tog vi oss en härlig promenad i det fantastiska vårvädret.

 

Bild 1: Utsikten från Jespers föräldrar i lördags.

Bild 2: Från promenaden i söndags, svanarna i dammen.

 

Imorgon är det då dags för jobb igen. Nu blir det tre dagar med lovskola. Det skall bli riktigt roligt och spännande. Hoppas att det går lika bra som förra gången.

På fredag jobbar jag hemifrån, har bland annat en del mejl att skicka då. Sedan kommer Malin under kvällen och sover över här. Nu är det några veckor sedan vi träffades sist, så det skall bli riktigt trevligt.

Helgen därpå tror jag det är som jag äntligen skall åka till sommarstället igen. Som jag har längtat! Sist jag var där var i september, och då plockade vi ju massor av svamp. Den här gången får vi se lite vad som händer, men kanske börja planera lite för vad vi skall göra i sommar. Det var något prat om att eventuellt börja renovera ett rum på övervåningen, och göra klart vardagsrummet och hallen på bottenvåningen. Oj, vad jag längtar till sommaren. Bara få vara där och greja igen. Hoppas bara att vi slipper de närgångna älgarna i år. Vi vill inte ha en repris från förra året, då fjolårskalven i princip stod och nosade oss i nacken. Nej tack!

 

Nu är det dags att sova.

Hoppas att ni också har haft en bra påsk.

 

//CarroEllen