CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 12/3

Godkväll bloggen!

 

Då var det söndag igen. Den här veckan har jag haft fullt upp på jobbet de flesta dagarna. I tisdags hade eleverna studiedag, då satt en arbetskamrat och jag och planerade både för lovskolan och läxhjälpen. Och oj vad mycket saker vi fick gjort på kort tid. Vi är verkligen ett grymt team, kompletterar varandra så bra. Det var verkligen en superrolig, trevlig och härlig dag. Dagen avslutades med en långlunch med både mat och fika. Tack för en trevlig dag Kristin!

Både i onsdags och torsdags gick allt i ett, så när jag kom hem på eftermiddagen så var jag verkligen helt slut. Det är roligt med sådana dagar ibland också, men jag behöver nog vänja mig vid det igen, vid att inte hinna ta ordentliga raster precis varje dag...

Även i fredags blev det en dag med fullt upp, men då slutade jag ändå tidigt, vilket var väldigt härligt. När jag kom hem strax efter kl 14 så satte jag mig i soffan framför tv:n och somnade, så skönt.

 

Den här helgen har älsklingen och jag bara varit hemma. Igår städade och grejade vi här hemma. Älsklingen var även och hämtade ut ett paket som hade kommit från Adlibris, så nu har jag äntligen lite nya böcker att läsa. Under kvällen kollade vi på Melodifestivalen. Ingen av oss är egentligen så mycket för det, men just finalen tycker jag ändå är lite rolig att kolla på, så det gjorde vi.

 

Idag har vi bara haft en riktigt härlig och lugn dag här hemma. Jag har börjat läsa en av de nya böckerna. Sedan har vi även pusslat lite. Jesper började på ett pussel förra veckan som visade sig vara betydligt svårare än vad han trodde, så det har vi försökt lägga klart den här helgen, men vi har tyvärr inte lyckats än. Det är typ 60 bitar kvar. Nej, det låter inte så svårt då, men när alla 60 bitar är i princip likadana så blir det ganska svårt.

 

Veckan som kommer blir även den fullt upp. Både imorgon och på tisdag skall jag iväg med klassen. Då står det simning och skridskoåkning på schemat. De andra dagarna hoppas jag blir lite lugnare.

 

Nästa helg får vi se lite vad som händer. Jesper och jag kanske åker en sväng till Ikea för att beställa säng till honom. Sedan kanske det blir en sväng till Frölunda eller Allum för att kolla på vårskor. Åh, vad jag längtar till våren nu, att slippa ta på sig så mycket ytterkläder varje gång man skall ut. Det kom ju massor av snö i torsdags, och även lite i fredags. Sedan säger de även att det skall snöa inatt för att imorgon bitti övergå i regn. Usch, det kommer troligvis vara glashalt ute imorgon bitti. Men men, snart är det vår ändå, längtar så!

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg alla bloggläsare!

 

//CarroEllen