CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 5/3

Halloj bloggen!

 

Då var det söndag igen, och mars månad. Äntligen en vårmånad! Tyvärr vet jag ju att mars månad kan innebära bakslag i vädret, vilket de säger i veckan som kommer. Det väntas bli 10 minusgrader och en del snö... Jag vet inte om jag någonsin har längtat så mycket till våren som jag gör nu. Det kan ju bero på att jag är ute så mycket på jobbet nu, att jag är så trött på att ta på mig så mycket ytterkläder varje gång.

 

Förra helgen hade Jesper och jag bara en lugn helg här hemma. Vi storstädade och grejade lite, fick äntligen satt upp lampsladden i köket i taket, därav uteblev förra veckans inlägg då jag typ inte hade något att skriva om.

 

Den här veckan har varit en riktig trötthetsvecka. Jag har lagt mig tidigt varje kväll, och sedan sovit som en stock varje natt. Däremot har det verkat som att vi har varit ganska många på jobbet som har varit väldigt trötta den här veckan. Men ja, så är det ju ibland också.

 

Igår blev det en heldag iväg med Malin och Jesper. Klockan 10 åkte Jesper och jag hemifrån. Första stoppet var för att hämta ut ett paket. Det andra stoppet blev på Backaplan för att köpa lite nya tröjor till Jesper, och även plocka upp Malin. Efter en kort stund där åkte vi vidare till Ikea då Jesper skulle kolla på säng, då hans säng har gått sönder ännu en gång, men den här gången går den inte att laga. Så ja, vi tillbringade tre timmar på Ikea, då åt vi även lunch där. Efter Ikea åkte vi en kort sväng till köpcentret i Bäckebol. Det blev en kort sväng på XXL och på Coop innan vi åkte till Backaplan igen för att släppa av Malin som skulle hem. När vi väl närmade oss Backaplan så fastnade vi i trafikstockningen där. Jag visste redan innan att det var en väg som var avstängd vid Backaplan den här helgen, men jag hade inte räknat med trafikkaoset som skulle bli för det. Så ja, en kort sträcka som egentligen tar två minuter tog igår istället 20 minuter. Vi lyckades tillslut ta oss in på en parkering för att släppa av Malin som skulle ta bussen hem. Därefter tog det ytterligare 10 minuter innan vi var ute från Backaplan. Men ja, redan då var vi väldigt trötta då det även var en hel del folk  och mycket liv på Ikea. Väl hemma i Torslanda igen åkte vi och storhandlade. Så ja, igår åkte vi hemifrån kl 10 och var hemma 17:30, helt slut efter en lång dag. Så under kvällen igår tog vi det bara lugnt och pusslade.

 

Idag har vi bara haft en riktigt lugn hemmadag. Jesper har suttit och pusslat en del, och jag har börjat läsa om en gammal bok som är superspännande. Det är så skönt med sådana här dagar ibland också, älskar det!

 

Imorgon är det ny vecka igen, och på tisdag är det studiedag. Då är tanken att en arbetskamrat och jag skall ha planeringsdag, både för läxhjälpen och för lovskolan som vi skall ha igen på påsklovet. Det skall bli härligt att ha en lite lugnare arbetsdag då.

 

Ikväll blir det till att fortsatt bara ta det lugnt, skall nog läsa lite till i boken. Middagen ikväll blir en gryta på fläskytterfilé och kantareller, mums!

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

//CarroEllen