CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 15/1

Halloj bloggen!

 

Då har ännu en vecka gått. Den här veckan har det varit full rulle på jobbet. Det har ju varit första veckan efter lovet, vilket har gjort att det har varit en aning stökigt. Samtidigt har klassens huvudlärare varit borta, så då har ju de eleverna kommit mycket till mig istället, vilket har varit roligt och lärorikt. Det har också varit en ganska rörig vecka när det gäller mitt schema. Nu har nämligen personen som hade läxhjälpen innan jag började kommit tillbaka, vilket har gjort att jag inte längre vet om jag skall vara med där eller inte. Så ja, vi får väl se. Men den här veckan har jag också hört från ännu fler lärare att de verkligen behöver mig med klassen, så det känns ju ändå bra, och de har även sagt det till rektorn. Så ja, nu hoppas jag verkligen att jag får vara kvar med klassen, men att jag kanske även kommer vara med två av de andra klasserna ibland också.

 

Den här helgen har gått alldeles för fort känner jag. Igår morse var jag och besikta bilen. Efter det satte vi upp vår nya taklampa i köket här hemma, den gamla lade nämligen av i julas. Under eftermiddagen körde vi ett par maskiner tvätt och bara tog det lugnt.

Idag har jag städat lite här hemma sedan har vi varit på lägenhetsvisning. Den här gången var vi i Kärna, en liten ort i Kungälv. Själva området där vi var kändes supermysigt. Även lägenheten var superfin, men tyvärr var sovrummen en aning svårmöblerade för vår del. Sedan tar det tyvärr lite för lång tid att ta sig in i till Göteborg med buss därifrån. Men ja, nu har vi i alla fall varit och kollat på ytterligare en bostad, vilket var spännande. Efter visningen åkte vi runt lite i Ytterby och kollade in ett annat område där, då det går lite fortare att ta sig in till Göteborg därifrån. Väl hemma i Torslanda igen så var vi och storhandlade inför veckan som kommer. Sedan har vi lagat mat här hemma, kycklinggryta, mums! Så ja, den här helgen har gått superfort känner jag, men vi har ändå fått gjort en hel del, vilket känns väldigt skönt.  

 

Nästa vecka får vi se lite vad som händer, eller på lördag skall mamma, Malin och jag till Ullared i alla fall. Det är fyra år sedan jag var där senast, så det skall bli väldigt roligt och trevligt. Så hela lördagen kommer ju gå till det, sedan tänker jag bara ta det lugnt på söndagen.

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg alla bloggläsare.

//CarroEllen