CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Andra advent

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt medans Jesper bakar pepparkakshus. Det är redan andra advent, känns helt galet, det går så fort...

 

Förra lördagen kom Malin hit. Vi sjöng en del Singstar. Vi åkte även en sväng till mamma för att hämta lite grejer, där det även bjöds på fika. Under kvällen lagade vi god mat här hemma, en annan typ av tacos som vi har gjort några gånger, och bara tog det lugnt. Under söndagen åkte vi ut till Hönö för att gå på julmarknad. Det var supermysigt och trevligt. Det blev även en riktigt god pizzalunch på restaurang "Lilling cottage". Tack för en supermysig och trevlig helg!

 

Den här veckan har det känts som att jag har kommit in i jobbet alltmer, vilket känns väldigt skönt. På tisdagar och onsdagar har jag ungefär en timme då  jag inte gör någonting, så då har jag börjat gå in som lärarassistent, hjälpa lärare att bland annat rätta lite saker, men även fixa med lite annat, så det är väldigt roligt. Jag har ju tyvärr nästan ingen tid alls till att prata med lärarna egentligen, så det känns ändå skönt att ta en liten stund till det varje vecka. Jag följer ju eleverna hela tiden, så när de går på rast så går ju jag med dem ut, vilket är lite småsegt. Men ja, vi får se om det kanske blir bättre längre fram. Fram tills nu har det ju inte känts som att jag har haft några arbetskamrater alls, då jag inte har haft tid att prata med dem, så det hoppas jag verkligen blir bättre.

 

Den här helgen har bara flugit fram känns det som. Eller i fedags slutade jag tidigt, så hela eftermiddagen satt jag framför tvn, vilket var väldigt härligt.

Igår grejade vi en del här hemma, städade och julpyntade. Så nu är äntligen hela lägenheten julpyntad, så mysigt!

Idag har vi varit och köpt lite julklappar och storhandlat. Vi fick även köpt två porslinsvättar som jag kollade på redan förra året, men köpte de inte då, men nu när jag såg att butiken hade fått in dem i år igen så kunde jag inte hålla mig (bild kommer längre ner). Vi har även varit på en lägenhetsvisning i Björlanda idag. Den lägenheten var fin, men den passade inte riktigt oss av flera olika anledningar. Så ja, vi letar vidare.

 

Vättarna som jag köpte tidigare idag.

 

 

Ikväll blir det till att bara ta det lugnt hoppas jag. Vi skall laga lite mat om en stund bara, någon pastasås med kyckling.

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

//CarroEllen