CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 20/11

Halloj bloggen!

 

Då har ännu en vecka gått, och jag har nu jobbat i tre veckor (borträknat veckan då jag var sjuk samt lovet). På torsdagen i förra veckan, den 10onde, fick jag börja arbeta som resurs i klassen som jag var med i i våras. När eleverna såg mig den morgonen och förstod att jag skulle vara med dem, blev flera av de helt överlyckliga. Det var en lite speciell känsla att se deras reaktion, hur glada de blev när de fick veta att jag skall vara med dem framöver. Det var även en speciell känsla att gå in i en klass och kunna alla namnen redan från början, det gjorde det så mycket lättare att hjälpa var och en.  Så ja, nu har jag följt den klassen i drygt en vecka, vilket har varit väldigt roligt och trevligt. Så ja, tanken nu är att jag skall följa den klassen och vara med som resurs där, vilket känns väldigt härligt. Det känns också väldigt härligt att ha fått en mer fast plats att vara på. Nu slipper jag gå till administrationen varje morgon och fråga var jag skall vara den dagen, och sedan gå in i en klass som jag inte känner över huvudtaget. Det gillade jag inte alls. Jag föredrar en mer fast punkt. Så ja, nu hoppas jag att jag i alla fall får vara med i den klassen till sommaren, så får vi se sedan.

 

Här hemma har det varit ganska lugnt de två senaste helgerna. Jag har varit så trött så jag har inte orkat göra så mycket mer än att greja här hemma och sedan bara ta det lugnt och vila upp mig. Så den här helgen har älsklingen och jag julstädat lite här hemma, varit ute och rastat bilen och storhandlat. Jag saknar faktiskt bilen lite, inte att köra så långt som jag gjorde i våras, men att köra mer än vad jag gör nu. Nu blir det ju bara på helgerna. Men ja, så får det vara nu, det är ändå på somrarna som jag kör som mest.

 

Nästa helg blir det till att julpynta här hemma. Sedan kommer Malin hit, då är tanken att vi skall åka ut till Hönö på julmarknad, vilket skall bli väldigt trevligt och mysigt.

 

Det blev visst ett kort inlägg idag. Men ja, så är det ibland också, känner inte att jag har så mycket mer att skriva om här idag.

 

Ha en fortsatt bra söndag alla bloggläsare!

//CarroEllen