CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Jullovet slut

Halloj bloggen!

God fortsättning!

 

Ja då var snart jullovet slut. Jag vet inte riktigt vad jag skall säga om detta lovet. Mitt huvud har gått på högvarv trots att vi har varit lediga, men med uppgifter som skulle göras, nödvändigtvis inte just på lovet, men jag kunde inte bara tänka bort dem. Så ja, det har blivit lite pluggande. Vi  har ju typ bara varit hemma ändå, var ju bara iväg på julafton.

 

På måndag är det dags att åka till skolan igen. Det känns väl egentligen sådär just nu med tanke på den höga smittspridningen som är. Men ja, vi får väl se hur det blir, om det blir någon distans eller inte.

 

I torsdags var det äntligen sol ute igen, så då var älsklingen och jag ute på en härlig promenad. Vi gick upp till dammen vidare upp till det gamla flygtornet, vilket var superhärligt. När vi kom hem så fikade vi lite och kollade på en film som gick på tv, supermysigt!

 

Hittills idag har jag bara grejat lite här hemma. I eftermiddag blir det nog till att sätta sig och lösa lite korsord, eller kanske påbörja ett nytt pussel, vi får se vad som händer.

 

Bild 1: Det låg en del is på dammen i torsdags.

Bild 2: Ytterligare ett pussel som vi har lagt under lovet.

 

//CarroEllen