CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

En hektisk vecka

Godkväll bloggen!

 

Ja då var det söndag igen och andra advent. Nu är det bara 2,5 vecka kvar till jullov, längtar verkligen!

Eftersom jag har varit förkyld den här veckan så ha jag varit med på distans i skolan. Det har känts väldigt härligt faktiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle säga att jag har saknat att vara på distans, men det  har jag faktiskt. Jag hade däremot inte velat gå över till heldistans igen, men att ha distans ibland är väldigt skönt.

Den här veckan har vi haft massor att göra i skolan, även massa läsning till nästa vecka. Det har verkligen känts som att jag har drunknat i läsning och uppgifter. Jag har just därför varit väldigt glad över att jag har fått vara med på distans den här veckan. Eftersom jag har sluppit resvägen till skolan så har jag istället haft ork att sitta och plugga på eftermiddagarna när vi har slutat, vilket jag inte hade orkat annars.

 

Annars har det inte hänt så mycket den här veckan mer än plugg. Igår städade vi här hemma och julpyntade lite mer. Vi var också ute och sopade och skottade fram bilen som hade stått still i en vecka, så det var massor av snö på den.

Idag har vi varit och storhandlat. Vi har också varit ute på en biltur då jag behövde ut och köra för att se vilken väg jag skall köra till skolan imorgon. Nu när det är snö ute så vågar jag inte köra den vanliga vägen då det är en ganska liten och smal väg utan lampor. Så till veckan blir det till att köra en annan väg som de har byggt om en hel del på de senaste åren, så jag behövde köra där för att se hur det såg ut idag. Vi var också en sväng hos mamma för att hämta lite saker. Där träffade vi även lille Lukas som blev glad över att se oss.

Väl hemma igen var det dags för ännu mer plugg, se filmen"The real Rain man" och ett avsnitt ur en serie. Så ja, nu har jag bara några sidor i en bok kvar att läsa, men det behöver jag inte ha läst förrän till på fredag, så det får jag göra någon kväll.

 

 

 

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få advent

 

När andra ljuset brinner är snart lucia här

Hon bjuder oss på kaffe

och bud om julen bär

 

 

//CarroEllen