CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 13/7

Hejsan bloggen!

 

Sitter nu ute på balkongen här hemma  i värmen och bara tar det lugnt.

Idag har jag varit förkyld i 1,5 vecka, så segt. Men ja, jag har inte varit förkyld eller sjuk på ett helt år, så det kanske var dags nu. Sedan jag kom hem från landet så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och grejat. Jag har däremot typ inte haft någon feber, bara lätt förkylning, och nu de sista dagarna har det satt sig i halsen, så jag har typ ingen röst. Lille Lukas var ju dålig i början av veckan när vi var på landet, så antagligen har jag fått det därifrån.

 

Den här veckan har jag börjat packa och greja inför att älsklingen och jag skall åka till landet. Det skall bli så himla härligt. Ända sedan jag kom hem därifrån så har jag bara velat åka dit igen. Jag har känt mig så rastlös här hemma. Här hemma gör jag ju inte så mycket, men på landet springer jag runt typ hela tiden, så nu längtar jag bara tills vi skall åka upp igen. Så idag har har jag gjort både köttfärssås och köttbullar som vi skall ha med, och så fort jag känner mig bättre så skall vi åka och storhandla.

Både Jesper och jag har varsitt projekt att greja med däruppe. Jesper skall göra en namnskylt till gården och jag skall måla en gammal skrinda, så det skall bli roligt.

 

Vad fort den här sommaren har gått hittills. Det har verkligen varit kanonväder typ hela tiden, och knappt regnat någonting. I juni regnade det bara 10 mm här i Torslanda, 10 mm, det är ju ingenting! så vi får verkligen hoppas att det kommer betydligt mer nu i juli och i augusti. Det är lite läskigt ändå att det regnade så lite under juni. Jag började med min regnmätare år 2018 tror jag det var, och inte ens under den torra sommaren regnade det så lite någon månad, då regnade det 19 mm i juni. Men ja, ikväll och imorgon säger de ju att det skall komma en urladdning, idag har det ju varit supervarmt ute, så vi får väl hoppas att det kommer en del regn med det.

 

Ha en bra kväll alla bloggläsare!

//CarroEllen