CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 3/6

Halloj bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt. Ja då var det juni, och sommaren har äntligen kommit, så underbart!

 

Igår var jag i skolan för första gången på flera månader, och det blev även den sista. Vi hade en liten avslutning i klassen då vi satt ute och fikade vilket var väldigt trevligt. Det kändes konstigt att se alla igen då det var så länge sedan, vi har ju bara sett varandra genom en skärm hela vårterminen. Men ja, vi fick pratat en del med varandra vilket var väldigt trevligt. Lärarna hade köpt böcker till alla i klassen, de hade valt ut en bok till var och en. Jag fick "Störst av allt", någon deckare, så den får jag läsa i sommar.

 

Ja, imorgon är det äntligen dags för skolavslutning. Det känns så himla härligt, men samtidigt lite vemodigt eftersom att jag slutar där nu. Men till hösten väntar ju nya utmaningar, och jag är så glad över att jag redan nu vet var jag kommer ta vägen till hösten, det är ju inte så många som vet det än tyvärr.

 

Idag skall jag åka till sommarstället vilket skall bli väldigt härligt, en långhelg däruppe nu när det är bra väder. Imorgon bitti skall vi ha skolavslutning via Teams vilket blir däruppe för mig då, så mysigt. Så nu under morgonen har jag bakat för att ha en sommarlovskaka till imorgon, det måste man ju ha!

I helgen blir det till att göra lite av varje, plocka sten i gräsmattan, riva tapeter, klippa gräs mm. Så ja, jag lär ha fullt upp i helgen, men det skall bli så roligt och härligt att komma ditupp igen nu när det är varmare ute också. Det kan även vara så att vi kommer ha ett badrum i helgen, men vi får se.

 

Ne nu är det nog dags att fixa lite lunch.

Ha en bra helg alla bloggläsare!

//CarroEllen