CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 7/3

Halloj bloggen!

 

Då var det åter söndag igen. Den här veckan ha gått en aning långsamt faktiskt, tycker jag i alla fall.

I måndags och tisdags satt jag hemma hos mamma och pluggade då de tvättade taket på huset här. I tisdags hade jag redovisning i svenska 3. Vi har under några veckor jobbat med olika slags tal, och så skulle vi skriva våra egna tal. Jag hade skrivit ett till det nya sommarstället som jag läste upp i tisdags, vilket gick superbra.

I onsdags hade jag tänkt sitta hemma och plugga, men 7:20 på morgonen började de såga bort fasaden. Då gjorde jag mig snabbt i ordning och slängde mig iväg till skolan. Det kändes väldigt konstigt att sitta i skolan när det var så lite folk där, men det var ändå härligt att komma hemifrån lite, och trevligt att i alla fall träffa en klasskamrat. Jag satt bara i skolan under förmiddagen då jag bara hade en lektion till efter lunch, så då hade jag den hemma istället.

 

Ja som sagt var, de har sågat i fasaden här under veckan, nu skall den bara plockas bort också. Det har låtit en hel del just när de har sågat precis vid vår lägenhet, annars har det varit okej ändå.

Annars i veckan har älsklingen och jag tagit några härliga promenader, trots att det har blivit kallare ute igen. Nu längtar jag verkligen till våren, jag vill upp till sommarstället och greja!

 

Igår läste jag om att polisen hade hittat en död man i vattnet vid Hälsö. Jag ringde då min pappa som bor därute för att fråga om han visste något mer, men det gjorde han inte. Det stod om det i typ varje tidning igår, och under kvällen hade de identifierat mannen. Så ja, vi får väl se om det kommer upp något mer om vem det var, om det var en öbo. Lite läskigt ändå, framför allt med tanke på att de tror att det var mord alt dråp, ute på lilla Hälsö liksom, galet...

 

Idag har älsklingen och jag fixat lite här hemma. Jag har också börjat skriva på ett personligt brev som man skall skicka med i ansökan till skolorna, det är ju hög tid att göra det nu.

Ikväll blir det till att ta det lugnt, och förbereda mig inför matteprovet som jag har imorgon, usch!

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

//CarroEllen