CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 17/1

Godkväll bloggen!

 

Då var det söndag igen efter en vecka med fullt upp. I måndags drog skolan igång igen efter jullovet, och älsklingen har jobbat mycket den här veckan, så vi har varit väldigt trötta. I skolan har vi flera skrivuppgifter som skall avslutas veckan som kommer. Det har varit lite svårt att fortsätta på arbeten som vi höll på med innan vi gick på lov, så jag längtar bara tills de är klara. Så ja, vi har inte gjort så mycket annat än att jobba/plugga.

 

I några år har vi vetat att de skall byta fasad på husen här i området, och i veckan fick vi besked om när de skall börja med vårat hus. De kommer börja här v 4, vilket är inte veckan som kommer men veckan därefter. Vad jag har hört av andra i området så borrar de bort fasaden, och det låter en hel del inne. De har uppmanat oss att ta ner saker från väggarna och flytta på saker från fönsterbänkarna, likaså på alla saker vi har ute. Så ja, igår tog vi in alla plattor som vi hade på balkongen och sköljde av de ordentligt. Vi tog även in balkongmöblerna tidigare i veckan, så nu har vi bara lite småsaker kvar att ta in. Tyvärr måste jag ju ta in min väderstation också, så där kommer jag ju inte få några mätningar på några månader, så tråkigt, men vi får hoppas att det bara tar två månader, men det återstår ju att se.

Min tanke var egentligen att vi skulle flyttat ut till huset på Donsö när de byter fasaden här, men tyvärr är det upptaget, så den här veckan har jag pratat med skolan, och jag får sitta där och plugga om jag behöver, så det är ju ändå bra. Sedan tänker jag att jag/vi kanske kan sova hos mamma ibland också, och även ibland hos älsklingens föräldrar kanske. Det jag tror kommer vara mest jobbigt är när de skall borra bort fasaden, och även om huset kommer vara inplastat och det kommer blåsa en del. Februari är ju årets stormmånad, och om vi kommer vara inplastade då så kommer i alla fall jag ha svårt att sova, älsklingen har inte riktigt lika ont av sådant som jag har, så vi får se lite hur vi gör.

 

Idag har vi tagit det ganska lugnt, tvättat lite bara och varit ute och rastat bilen. Den blir ju inte körd så mycket nu när jag pluggar hemifrån, och den behöver ju köras ibland också.

 

Ne, nu är det nog snart dags att börja med middagen, ikväll blir det fisksoppa, mums!

 

//CarroEllen