CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen kom snön

Halloj bloggen!

 

Sitter nu hemma och tar det lugnt efter att ha varit ute på en härlig och mysig snöpromenad. Ja äntligen kom snön, och det verkar som att den kommer ligga kvar i alla fall några dagar, så härligt, det blir ju så mycket ljusare ute.

 

Idag har älsklingen och jag varit och storhandlat, passade på under förmiddagen när det inte alls var mycket folk där. Sedan var vi ute på en promenad mitt på dagen idag också, så mysigt med snön! Annars har jag räknat matte och även löst en del korsord under dagen.

Imorgon börjar älsklingen jobba igen, så då blir det nog till att börja plugga lite igen, har ju både matte och en text i religionen att läsa. Sedan blir det nog en promenad i snön imorgon också.

 

Ja, nu har vi kommit till den tiden på året då jag börjar längta upp till skogen (sommarstället) igen, och eftersom att vi inte har kvar Brevika så är det ju då det nya stället, trots att det är husvagn som gäller där. Men ja, det hade varit roligt att se hur det ser ut nu, vi har ju snickare som hjälper oss att bygga upp verandan med badrum, så det skall bli kul att se hur långt de har kommit nästa gång vi kommer dit. Men ja, eftersom att det är husvagn som gäller så dröjer det nog ytterligare ett tag till innan jag åker dit, men längta kan man ju alltid.

Sedan får vi se om älsklingen och jag bygger ett litet attefallshus till oss längre fram. Det kommer i så fall att stå någonstans på gården, men vi får se hur vi gör där. Det hade däremot varit väldigt mysigt att få ha sitt egna lilla boende där. I Brevika bodde vi ju lite för många i samma hus, vi fick ju inte ens plats där, och med ett kök och en toalett, det var lite jobbigt, så det är därför älsklingen och jag är lite inne på att bygga ett litet attefallshus vid det nya stället, men som sagt var, vi får se hur vi gör där.

 

Här kommer en bild från promenaden nu ikväll:

 

 

//CarroEllen