CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 1/9

Godkväll bloggen!

 

Sitter nu hemma i soffan och väntar på att maten skall bli klar. Ikväll blir det köttgrotta med potatiskroketter och tzatiki.

 

Ja då var det första september idag, höstmånad. Det märks ute nu att hösten är påväg, framför allt är det inte samma värme ute längre som det var för bara ett par veckor sedan. Ni som känner mig vet ju att jag älskar hösten. Det är så mysigt att krypa ner i tjocka tröjor och filtar och bara mysa, höra vinden vina utanför. Även att vara på sommarstället och vara ute i skogen, plocka svamp, så himla mysigt. Dock är det lite svårare att vara där nu då vi bara har husvagnar att bo i, men vi kan ju ta in på hotellet i Bengtsfors någon gång också. Samtidigt finns det alltid ett visst vemod över att sommaren faktiskt är över. Men ja, jag vänjer mig ganska snabbt ändå. Hösten är ju en tid då man sitter inne mycket. Känslan över att kunna tända lite levande ljus, bädda ner sig i soffan och kolla på en film samtidigt som man hör vinden vina utanför, så mysigt!

 

Imorgon är det tänkt att det riktiga schemat skall dra igång i skolan, men det verkar inte riktigt som att de har blivit klara med det helt än. Så ja, än så länge vet vi bara när vi börjar imorgon och på fredag, inga sluttider än, och inga tider alls på torsdag, så vi får väl se om det kommer upp under förmiddagen imorgon, så rörigt!

 

Nu är nog snart maten klar. Ikväll blir det till att lägga sig tidigt då vi börjar 8:25 imorgon, så det är väldigt härligt att kunna ta bilen till skolan nu. Nu tar det ca 20 min, med bussen tog det nästan en timme.

 

//CarroEllen