CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sommarlovet snart slut

Halloj bloggen!

 

Sitter nu hemma på balkongen och bara tar det lugnt. Idag har det varit gatuloppis i hela området, så även vi fick sålt lite saker, och vi hade turen att hitta en plats i skuggan, så där var det riktigt härligt att sitta.

 

Ja nu är snart detta sommarlovet slut, på onsdag börjar skolan igen. Vi skall träffas i skolan och sedan skall vi ha två veckor introduktion, halvdagar. Efter det hoppas jag att det blir distansundervisning igen, framför allt med tanke på att vi är en liten skola och med smala korridorer, men vi får väl se.

 

Ja, i sommar har vi ändå fått gjort en del saker tycker jag allt. De tre första veckorna tror jag det var gick vi bara och väntade på att få hämta bilen, så då var vi typ bara hemma. Så vi har köpt bil i sommar. Sedan har jag varit i Brevika ett antal gånger, älsklingen har också varit med några gånger, och även Malin. Vi har då varit en del på det nya sommarstället och renoverat och grejat massor,  jag är övertygad om att det kommer bli så bra när det är klart, sedan skall vi bara se vad Jesper och jag skall göra till oss så vi också kan vara där.

Sedan har vi ju varit både på Ragnhildsholmens borgruin och Bohus fästning.

Den senaste veckan har vi bara varit hemma och grejat och tagit det lugnt, eller älsklingen har jobbat. Det har ju varit så fantastiskt väder så jag fixade ordning på balkongen i förra veckan, så där har vi suttit typ hela veckan, så härligt.

 

Ikväll blir det nog en liten promenad och imorgon skall det ju vara ännu varmare än idag, så då blir det nog till att ta det lugnt, kanske försöka städa lite här hemma bara.

 

//CarroEllen