CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

En vecka i Brevika

Halloj bloggen!

 

Tidigare under juli månad var älsklingen och jag en hel vecka i Brevika. Just en hel vecka är flera år sedan jag var där senast men det var så himla härligt att vara där såpass länge. Jesper jobbade på dagarna så då var jag ute och fotograferade en del och grejade lite med olika saker, och bara tog det lugnt. En dag då det var skitväder åkte min morbror som också var där och jag till Bengtsfors och åt lunch och handlade lite också.

Under kvällarna grillade vi och tog det lugnt, superhärligt. Grilla är ju inte direkt något som vi gör här hemma så ofta då jag inte tycker det är mysigt alls, så det kändes som rena lyxen i Brevika att grilla och sedan sitta ute och äta, så himla mysigt! 

Efter att vi hade varit där själva några dagar kom syrran med familj, då blev det fullt liv med lille Lukas i farten, men det var trevligt det också.

 

Jesper och jag åkte till en källa i skogen ett par gånger också för att hämta riktigt gott vatten. Den källarn ligger ganska nära Norska gränsen, så varje gång vi var där fick vi sms om att vi hade kommit till Norge, och när vi åkt därifrån ett nytt sms om välkommen hem, men vi var ju aldrig i Norge egentligen. En av gångerna vi åkte dit började det verkligen spöregna men när vi kom tillbaka till Brevika hade det inte regnat någonting där, så det regnet var verkligen lokalt, då var vi inte ens långt ifrån Brevika egentligen.

 

Så ja, vi hade en riktigt härlig vecka och jag hoppas verkligen att vi kan åka dit snart igen innan vi lämnar det.

 

 

Första kvällen kom det fram två älgar på åkern. Sedan var jag ute och fotade massor av bin, och sista bilden är på snoken som jag träffade på på bryggan flera gånger den veckan.

 

 

 

Andra bilden är på massor av gäss som vi fick syn på en av kvällarna, tredje bilden när jag sitter på gräsmattan utanför huset och bara tar kort rakt mot sjön och det andra huset, och sista bilden är solnedgången från bryggan.

 

//CarroEllen