CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Efter två år, äntligen är det klart!

Halloj bloggen!

 

Det har varit väldigt tyst här i bloggen det senaste vilket beror på att det är/har varit en jobbig tid för mig av en anledning. I juni 2018 gick ju min morfar bort och då började en jobbig tid om vårt älskade Brevika, stället där jag har varit nästan hela somrarna hela mitt liv. Under två år har vi inte vetat om vi skulle få ha kvar Brevika eller inte, men nu, lite mer än två år senare är äntligen allt klart. Tyvärr kommer vi lämna över stället till våra andra släktingar i augusti vilket känns riktigt tungt och jobbigt. Det som ändå gör att det känns lite lättare än vad jag trodde är att veta att vi inte kommer försvinna från byn helt och hållet, mamma har nämligen köpt ett nytt ställe som ligger bara en liten bit därifrån. Det nya stället är ett gammalt torp som behöver totalrenoveras då det är obeboeligt idag, så det skall bla. syrran och jag hjälpa till med. Detta nya stället har ett betydligt bättre läge än vårt gamla hus i Brevika med egen brygga. Detta kommer såklart att ta några år att få ordning på, men jag är övertygad om att det kommer bli så bra när det väl är klart, och ett så roligt projekt för mamma, syrran och mig som älskar gamla byggnader och saker, och även greja såklart!

 

Så ja, de senaste gångerna när jag varit i Brevika har jag varit mycket vid det nya stället och grejat och även packat i Brevika. Det är egentligen inte förrän nu som det har blivit så påtagligt att vi faktiskt skall lämna Brevika, samtidigt som det då känns skönt att veta att vi har ett nytt ställe i närheten även om det är ett stort renoveringsobjekt. Men vi vet ändå att vi kommer vara kvar i byn och fortsätta gå i skogarna däruppe och ha den fantastiska dalsländska naturen runt oss som jag älskar, då är jag ganska nöjd. 

 

Detta var bara en kort update just nu om varför det varit så tyst här. Någon annan dag kommer jag skriva lite mer om utflykterna som älsklingen och jag har gjort det senaste, och även lägga upp lite bilder.

 

Nu är det dags att sova, god natt!

//CarroEllen