CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 9/7

Halloj bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt. Sedan jag skrev här sist har jag varit i Brevika två gånger, grejat här hemma och varit ute och kört en del med bilen.

 

Förra helgen var det dags för den första långturen med bilen. Den resan var Malin med och gick till älskade Brevika. Vi åkte under tidig kväll för att slippa den värsta trafiken vilket var väldigt härligt. Jag hade fixat ordning mat, pastasallad som vi stannade och åt på vägen, så mysigt. Den helgen grejade vi en del och var även barnvakt åt lille Lukas. Under lördagskvällen drog det in ett ordentligt oväder med regn och åska, men som tur var kom det efter att vi hade grillat och hunnit äta. Den helgen var verkligen supermysig och härlig.

 

En dag i förra veckan bestämde älsklingen och jag oss för att åka till den nyöppnade butiken "Dollarstore" på Backaplan. När vi kom dit var parkeringen nästan full och det var kö in. Vi tänkte just avbryta den lilla utflykten när kön in var borta. Vi valde att gå in, något jag i efterhand ångrade. Jag tänkte ju att de skulle ha någorlunda koll på hur många som var i butiken då det stod en person i dörren och stoppade folk för att gå in emellanåt, men det var totalt KAOS inne. Det var jättemycket folk och så små gångar att man knappt kom emellan med kundkorgen samtidigt som alla typ gick på varandra, och det var inte någon som accepterade tejpen på golvet vid kassan för att hålla avstånd, kaos. Dit åker vi inte igen!

 

I måndags tog jag för första gången en långtur med bilen själv. Även denna gång gick den till Brevika. Syrran och Lukas var redan där nämligen. Den turen gick bra, men det var så tråkigt att åka hela den vägen själv som tog ca 4 timmar, då stannade jag och åt på vägen också, och fick även köra i 40 km/h på motorvägen då det verkligen spöregnade, inte ens vindrutetorkarna hann med så man såg typ ingenting framför sig, ganska läskigt. Men jag klarade det och var helt slut när jag kom fram. Vi hade några trevliga dagar, dock var inte riktigt vädret med oss. Jag badade i sjön veckan innan så det trodde jag inte skulle bli ett problem dessa dagarna, men det var betydligt kallare i vattnet nu, så det blev bara ett snabbt dopp innan regnet kom.

Att vara med en liten 1,5 åring i tre dagar är roligt så länge han är glad (vilket han såklart inte alltid är), men man blir så himla trött, så igår eftermiddag när jag kom hem packade jag bara upp maten och lade mig i soffan helt slut. Men ja, vi hade några trevliga dagar, tack syrran! 

 

Avslutar med en bild från förra helgen när ovädret var påväg in över Brevika:

 

 

//CarroEllen