CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hallen klar

Halloj bloggen!

Ja då var det måndag igen och jag har bara haft sommarlov en vecka. Det har gått så himla långsamt, men det beror antagligen på att jag nu bara går och väntar på att vi skall få hämta bilen.

 

I slutet av förra veckan blev vi äntligen klara i hallen. Tidigare var pallen ljusgrå och resten i ek, nu är hatthyllan, skohyllan, spegeln, tavelramarna och pallen i samma färg. Vi är supernöjda, bild kommer längre ner.

 

I helgen har vi tagit det ganska lugnt, eller vi har städat här hemma bara, och älsklingen var och storhandlade igår, men utöver det har vi tagit det ganska lugnt vilket har varit härligt.

Igår satt jag och skrev en "att göra-lista" för de två kommande veckorna för att undvika att bara dra benen efter mig, men också för att det är flera av de sakerna som jag behöver göra. Idag har vi tex rensat ogräs utanför då bostadsbolaget skall börja inspektera uteplatserna nästa vecka. Jag har också fått gjort lite andra småsaker idag vilket känns bra att jag fått gjort.

Jag har tyvärr lyckats vända på dygnet lite nu också vilket jag inte ville. Men förra natten sov jag bara några timmar då jag bara hade svårt att somna, och natten som var fastnade jag med en bok, läste över 100 sidor, och då släckte jag inte förrän kvart över ett inatt. Så ja, det måste jag försöka ändra på. Resten av denna dag får vi se vad som händer, kanske blir en promenad när älsklingen har slutat.

 

Här kommer en bild på hur det blev i hallen, vad tycks?

 

 

//CarroEllen