CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 1/6

Godkväll bloggen!

 

Ja då var första sommarlovsdagen avklarad.

Igår hade vi en ganska lugn dag här hemma, plockade lite bara. Under kvällen tog vi oss en härlig promenad och satte oss sedan uppe vid dammen och åt middag, kycklingsallad som vi gjorde hemma innan. När vi kom till dammen kom bägge svanarna som håller till där fram till oss direkt. De stannade kvar en bra stund och bara kollade på oss, trodde väl att de skulle få mat. Vi fick också syn på ett par änder med en liten unge, så sött.

Under kvällen fick vi suttit upp den nymålade hatthyllan och tavelramarna med lite nya bilder i här hemma, tror det kommer bli superbra.

 

Idag har jag grejat lite här hemma, fixat parkering till bilen som vi får i slutet av nästa vecka eller början av veckan därpå, målat ett lager på spegeln till hallen och tagit det ganska lugnt. Idag har det ju varit jättevarmt ute så jag har känt mig ganska seg. Under kvällen har vi tagit oss en liten promenad som avslutades med att vi gick och köpte sushi till middag. Jag har äntligen börjat lära mig att äta sushi, fast det blir med bestick och bara bitarna med lax och omelett.

 

Här kommer lite bilder från dammen igår:

 

 

//CarroEllen