CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sommarlov!

Halloj bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt.

Ja nu har jag sommarlov då, känns både konstigt och en aning tråkigt men samtidigt lite härligt. Det känns väldigt konstigt att säga att jag har sommarlov, det är ju typ elva år sedan jag senast faktiskt hade sommarlov tror jag.  Nu sitter jag ju bara och väntar på att vi skall få bilen så vi kan ta oss ut lite också. Efter att vi har varit hemma så mycket nu under Coronan så känner i alla fall jag att jag vill vara någon annanstans där jag kan vara ute mer. Här hemma sitter vi typ inte ute någonting då vi bara har morgonsol på balkongen, och efter det är det för kallt att sitta där. Utanför dörren kan vi sitta med två stolar, det är vad som får plats, men där springer folk förbi lite då och då vilket inte jag tycker är så trevligt. Så ja, nu längtar jag bara tills vi får bilen och kan åka iväg.

 

Igår hade vi skolavslutning via teams. Vi pratade om vad alla skulle göra i sommar och spelade även Kahoot, ett frågespel via telefonen/datorn. Jag hade gått upp några timmar tidigare för att baka en kladdkaka, man måste ju ha en kaka eller tårta till skolavslutning. Den åt älsklingen och jag när skolavslutningen var slut, kladdkaka med färska hallon, lite nutella på och hallonsorbet, mums!

Till lunch igår blev det varmrökt lax, kokt potatis  och romsås som vi tog med oss ut och satte oss uppe vid dammen och åt, supermysigt.

 

Idag blir det nog till att måla lite mer i hallen så vi blir klara där någon gång, börjar tröttna på kaoset där. Sedan blir det säkert en härlig promenad idag också, superhärligt ute ju.

 

Här kommer en bild på kakan från igår:

 

 

//CarroEllen