CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Om två veckor....

Halloj bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt, har egentligen mattelektion nu men eftersom att jag är klar med den så behöver jag inte göra så mycket egentligen.

 

Imorgon är det dags för skolavslutning, tänk att det redan har gått ett helt läsår, galet. Så ikväll skall jag baka lite, måste ju ha en kaka eller tårta till skolavslutning! och även fixa lite saker som lärarna ville att vi skulle göra till avslutningen som blir online.

 

Jag berättade i ett inlägg här för ett litet tag sedan om att jag hade mailkontakt med en försäljare av en bil i Mariestad. Den bilen hade jag tänkt köpa, men eftersom att jag inte hade någon möjlighet att se den innan köpet så kändes det inte helt 100.

I tisdags åkte Thomas, Jesper och jag till den bilfirman där vi varit tidigare här i Göteborg för att ännu en gång kolla på en sådan bil som vi tänkt oss, just för att se den en andra gång och faktiskt känna efter om det var en sådan vi ville ha. Vi fick provköra en helt ny sådan bil igen, en Kia Stonic. Och ja, den kändes helt perfekt. Den är ganska liten men lite högre än vanliga bilar vilket är väldigt härligt. Jag berättade ju också för försäljaren där att jag kollade på en bil hos en annan bilfirma som ligger i Mariestad, men sa också att det hade varit både lättare och känts bättre om de där vi var hade en bil som de kunde sälja till oss istället för samma pris som den som låg ute i Mariestad. Försäljaren skulle kolla på det samtidigt som han var ganska säker på att det skulle gå att lösa.

Dagen efter, igår ringde han. Då hade han hittat en bil till oss i Borås. Efter att ha pratat lite med både Jesper och Thomas och även kollat upp bilen lite så ringde jag tillbaka till försäljaren och tackade ja till den bilen. Så om två veckor är vi bilägare och de levererar den till Göteborg utan kostnad, så vi behöver inte ens åka till Borås. Det är helt galet, efter att ha letat mycket i typ ½ år har vi äntligen hittat en bil som vi fastnat för. Anledningen till att vi får den om två veckor är för att den idag är demobil vilket innebär att den är en provkörningsbil eller att den stått i bilhallen som utställningsobjekt, och de kunde inte släppa den tidigare. Det gör egentligen inte så mycket känner jag, då får vi ju ändå två veckor på oss att fixa parkering och lite andra saker, så det är ändå härligt. Så ja, i sommar blir det lite bilutflykter. Det skall bli så himla härligt, sådan frihet!

 

//CarroEllen