CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 7/5

Halloj bloggen!

 

Vill bara börja med att tacka för all fin respons jag fått på novellen som jag lade upp senast, tack!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt, har just slutat för idag.

 

Ja som jag sagt tidigare så ser dagarna mycket samma ut nu för tiden när vi bara är hemma. Helgen som var hade vi däremot lånat Thomas bil så då var vi iväg lite. I fredags var vi bara och storhandlade, får passa på när man har bil. I lördags var vi en sväng i Frölunda då jag skulle hämta kakor hos en klasskamrat vars son hade sålt det. Efter det var vi en sväng på Backaplan för att kolla på säng, skrivbord och skrivbordsstol till älsklingen. Tyvärr hittade vi inget. Efter det åkte vi hem till mamma för att vattna blommorna där då hon var borta över helgen. 

I söndags förmiddag var vi en sväng  i Bäckebol, först på Ikea och sedan på Mio och Jysk, kollade på säng, skrivbordsstol och skrivbord även där men tyvärr var sakerna vi hittade slut, så typiskt.

Under eftermiddagen var vi barnvakt några timmar åt Lukas.  Det var roligt och mysigt.

 

Det är så härligt nu när våren verkligen har kommit och det har börjat komma blad på träden också. Jag säger ju till mig själv varje år att jag skall börja cykla men eftersom att jag tycker det är så tråkigt att göra det själv så drar jag mig bara för det, så vi får väl se om det blir till att cykla lite mer eller inte. Hur skall man göra för att pusha sig själv att göra något som man tycker är så tråkigt att göra själv?

 

Nu när jag går hemma så mycket så blir det så mycket mer tydligt att jag verkligen saknar flera gamla arbetskamrater. När man slutar på ett jobb eller skola så tappar man ju tyvärr kontakten med många vilket är jättetråkigt, men samtidigt är det ju så det är...

Här hemma klättrar både Jesper och jag lite på väggarna men vi försöker ta en promenad om dagen ändå vilket är väldigt härligt.

 

Det är helt sjukt egentligen, det är bara tre veckor kvar i skolan innan det är sommarlov, vart tog detta läsåret vägen?! Det har också börjat märkas lite i skolan att vi börjar gå mot slutet. Det känns skönt men samtidigt segt. Jag har verkligen ingen aning om vad vi skall göra i sommar, men vi pratar om att försöka se till att ha skaffat bil någon gång i sommar så kanske det kan bli lite utflykter i alla fall, annars har jag ingen aning. Jag har i alla fall inte planerat att jobba något då jag fortfarande har problem med händer och fötter, och så känns det ganska skönt med tanken på att jag skall ha sommarlov trots att jag inte har något planerat. Förra året var jag ju också ledig, men då hade jag ju så mycket med körkortet så då hann jag inte känna att jag var ledig på samma sätt. Men vem vet, om något intressant jobb skulle dyka upp så kanske, men det har jag svårt att tänka mig med tanke på situationen som är just nu.

 

Ne nu kanske det är dags att gå ut lite i det fina vädret. För två år sedan, 2018 började sommaren den här veckan. Man pratar ju om att detta året kommer bli väldigt varmt också, men får inte hoppas att det blir som  sommaren 2018, men det återstår väl att se.

//CarroEllen