CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Distansundervisning terminen ut

Godkväll bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt, har varit ute på en härlig skogspromenad och varit och handlat lite under eftermiddagen, så känner mig ganska trött nu.

 

Det blir inte så många inlägg här den här månaden, men det är för att det typ inte händer något. Vi är hemma och jobbar/pluggar, går promenader och är på maxi för att handla. Ja det är typ det vi gör just nu, och lär göra ett tag framöver ytterligare. Idag fick vi nämligen veta att vi kommer ha distansundervisning terminen ut...

 

Det har hänt en lite rolig grej i alla fall den senaste veckan. Både Jesper och jag har tillsammans sökt lägenhet via boplats i många år, vi räknade ut att vi tillsammans har 17 år i kö där. Vi trivs ju i området där vi bor idag men vi tycker inte om att sitta ute alls här. Balkongen vi har är i österläge vilket innebär att det bara är sol där under tidig förmiddag, och då är det för varmt eftersom att det typ inte blåser där heller. Resten av dagen är det skugga och då är det för kallt att sitta där. Sedan kan vi sitta på en liten plätt utanför dörren men där springer det en del folk, och ungar som skriker på gården. Så vi sitter typ inte ute alls här hemma. Förra veckan kom det upp en likadan lägenhet som vi bor i idag på boplats, fast med balkong i söderläge, så den satte vi oss i kö på. Vi har fått en visning på den och även tackat ja, men vi är på tredje plats (boplats går ju efter antalet dagar man stått i kö) så vi får se om det blir något eller inte. Om det blir något så flyttar vi i juni. Men som sagt var, vi får se. Jag hoppas ingenting än då jag hellre blir glatt överraskad om vi skulle få den än väldigt besviken om vi inte skulle få den.

 

Så ja, distansundervisningen fortsätter terminen ut, och vi får se om vi får den lägenheten eller inte.

 

Ne nu är det dags att börja fixa lite med maten.

//CarroEllen