CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 8/3

Halloj bloggen!

 

Ja då har ännu en vecka gått, och denna veckan har känts en aning konstig. Vi har slutat tidigare från skolan flera dagar av  olika anledningar och så har jag varit ganska trött från när vi var dåliga här hemma. Så ja, denna veckan har varit ganska lugn.

 

I fredags hämtade jag Lukas på förskolan. Eftersom att det var ett par veckor sedan vi sågs så tog det en liten stund innan han kände igen mig. När vi kom hem till de så var Lukas superglad och lekte massor, men bara efter en timme så började han skrika för att han hade ont i magen som han har emellanåt. Och han skrek och skrek, ingenting hjälpte, eller när han fick kolla ut och såg massor av fåglar så blev han tyst en liten stund innan han fortsatte igen. När väl Anders kom hem så blev  han tyst en liten stund innan han fortsatte att skrika när vi satt i bilen. Stackarn, det hade varit så mycket lättare om han kunde prata. Men ja, den kvällen skulle älsklingen och jag ut och äta för att fira att han har fått ett nytt jobb, men tyvärr var restaurangen som vi skulle till bokad, någon hade bokat hela restaurangen, så vi köpte lite middag på maxi istället. Vi tänkte att vi skulle ätit efterrätt hemma den kvällen också just för att fira, men när vi hade ätit så somnade vi bägge två, supertrötta. Istället gjorde vi en "firarmiddag" här hemma igår kväll istället. Det blev sparris med parmesan till förrätt, potatis med rotfrukter och lax till huvudrätt och chokladfondant till efterrätt, supergott, men även igår somnade jag direkt efter middagen.

 

Idag har Malin och jag varit på Ikea. Jag plockade upp henne runt halv tio imorse så vi var på Ikea en liten stund innan de öppnade. Det var ändå ganska härligt att vara där så tidigt då vi lyckades få parkering nära ingången. Precis när vi hade parkerat och jag klev ur bilen så hörde jag att någon knackade på mig från bilen som hade ställt sig bredvid oss. Det visade sig att det var Sofia som jag jobbade med på Stigs center för några år sedan. Vi har ju lite kontakt men ses inte så ofta tyvärr, och ingen av oss hade någon aning om att den andra skulle dit, världen är bra liten ibland.

Jag köpte inte så mycket saker, bara servetter, ett underlakan till Jespers säng och en liten orkidé, men Malin fick köpt lite mer saker som hon var nöjd med. Tack för en trevlig dag.

Resten av dagen blir det till att ta det lugnt, eller vi skall laga lite mat bara.

 

Hoppas att ni har haft en bra vecka.

//CarroEllen