CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sportlov

Godkväll bloggen!

 

Ja då har ytterligare en vecka gått, och nu har jag lov, igen. Vilken lyx det är att plugga när man är ledig så mycket.

 

I helgen var älsklingen och jag på musikalen "The sound of music" på Lisebergsteatern, vi fick biljetter till den i julklapp. Varken Jesper eller jag brukar tycka om musikaler, men denna tyckte vi bägge två var riktigt bra. Så om ni inte har sett den, gör det! När den var slut gick vi i stan ett par timmar innan vi skulle ut och äta på restaurang med Jespers föräldrar och bror. Vi hade en riktigt trevlig och mysig dag.

Igår var vi hemma, älsklingen var och handlade bara. Jag satt och följde liverapporteringen om stormen, älskar ju väder.

 

Idag har jag haft en hemmadag då jag har tvättat och grejat lite. Till helgen skall mamma, syrran och jag till Brevika. Vi kommer inte ha något vatten där, vi får gå och hämta i brunnen, så blir det lite mer planering än vanligt. Måste också se till att ha med varma och goa kläder eftersom att det är kallt när vi kommer dit. Så ja, resten av veckan blir det till att baka lite och fixa lite mat att ha med. Jag tänkte också ta med mig kameran och en del saker till den, så det blir nog en del kort.

 

Imorgon skall jag med syrran och hämta lille Lukas på förskolan för första gången. Jag skall nämligen börja hämta honom en gång i veckan om ett litet tag, så då kan det ju vara bra och veta var det är någonstans.

 

Känner att jag inte riktigt har något mer att skriva om här just nu. Jag måste bli bättre på att skriva oftare igen, då blir det så mycket lättare att komma på saker att skriva om...

 

//CarroEllen