CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 26/1

Godkväll bloggen!

 

Sitter nu hemma och känner mig helt slut.

Denna veckan har gått väldigt fort, likaså helgen. Igår grejade vi här hemma och storhandlade, och idag har vi varit borta största delen av dagen. Idag fyllde nämligen lille Lukas ett år, helt sjukt att det redan har gått ett år. Så idag har vi varit på kalas hos en superglad liten kille, men han totaldäckade strax innan det var dags för presentöppning, så den fick syrran sköta själv. Av oss fick han en supersöt ljusblå morgonrock som han blev jättefin i.

 

Annars i veckan har det typ varit fullt upp känns det som. Jag har haft en lite större engelskauppgift som jag har gjort, och även en uppgift i svenskan som vi skall ha muntlig redovisning av på fredag.

 

Nu har jag varit feberfri en vecka, men jag är fortfarande inte helt frisk. Hostan finns fortfarande kvar till viss del, likaså lite ont i halsen, men jag mår ju mycket bättre nu, är bara ganska trött, men kanske inte så konstigt efter att ha varit dålig i två veckor. Jag känner mig ändå nöjd med att jag bara var hemma en lektion plus heldag från skolan.

 

Veckan som kommer får vi se lite vad som händer, men det blir till att öva på redovisningen inför fredag, och älsklingen börjar på nytt jobb imorgon så han lär vara ganska trött denna veckan.

 

Ne, jag tror att det blir till att sova tidigt idag, är verkligen helt slut nu.

God natt!

//CarroEllen