CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 19/1

Halloj bloggen!

 

Ja då var det söndag igen och denna veckan har varit lugn. Redan förra torsdagen började ju jag känna mig dålig, sedan mådde jag betydligt bättre under söndagen då när vi var ute en liten sväng med bilen för att sedan bli sämre i veckan igen. Så ja, denna veckan har jag tappat rösten, haft riktigt ont i halsen, feber och ordentlig hosta. I torsdags eftermiddag gick jag hem under sista lektionen, då mådde jag inte alls bra. Dagarna innan var jag ändå i skolan, men jag hade ju inte direkt någon energi. Men ja, jag gick hem i torsdags eftermiddag, sedan var jag hemma i fredags. De två dagarna mådde jag inte alls bra, jag har sovit uselt hela veckan också. Jag har ju så svårt att ta det lugnt när jag är hemma och är sjuk, så jag städade lite här hemma under fredagen och fick även pluggat lite. Just nu har vi två lite större skrivarbeten i skolan, ett i Svenskan och ett i Engelskan, så det ena arbetet satt jag lite med.

 

Igår mådde jag betydligt bättre igen, jag var bara ganska trött, kanske inte så konstigt med tanke på att jag hade haft feber till och från i lite ner än en vecka. Igår var älsklingen iväg och spelade större delen av dagen, något som han hade bokat tidigare i veckan, och jag hade ingen lust att sitta hemma själv ännu en dag, så igår åkte jag in till stan några timmar och mötte upp mamma och syrran. Vi fick en mysig och trevlig dag i stan med lite shopping. Jag fick köpt ett par nya mysbyxor, en ny vårjacka på rea, två nya halsdukar och en mössa.

 

Imorse kom det upp ett minne på Facebook om att det var fyra år sedan som snön lamslog Göteborg. Det hade kommit massor av snö under natten så all trafik stod stilla under morgonen. Jag som älskar snö hoppas att det blir så snart igen, så himla mysigt. Visst, det ställer till problem men samtidigt får ju alla ta ett steg tillbaka och inse att vi inte kan styra vädret utan att det bara är att gilla läget.

I år förväntar jag mig dock inte någon snö alls i Göteborg. Partille fick ju pyttelite snö i deccember men det har inte kommit något i Göteborg överhuvudtaget, så vi får väl se om det ens kommer pyttelite snö här denna vintern.

 

Idag mår jag lite bättre men igår kväll började jag få ont i halsen på nytt så jag hoppas inte att jag blir sämre igen, nu är jag bara trött på att vara sjuk. Så ja, idag blir det till att greja lite här hemma, handla lite och ta det lugnt. Älsklingen har gjort sin sista arbetsdag nu, så nu är han ledig en vecka innan han börjar på nytt jobb, så till veckan får han städa lite här hemma också.

 

Hoppas att ni har haft en bra vecka.

 

//CarroEllen