CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Året som gått, 2019 del 2

Del ett hittar ni här (klick)

 

Hela sommaren övningskörde jag mycket och pluggade för att hinna klart med körkortet innan skolan började, så vi gjorde inte så mycket i somras, var iväg på några småsaker bara. I slutet av juli hade jag halkan också, och det gick typ en hel dag till den.

 

I början av augusti hade jag teoriprovet, och det klarade jag på första försöket med 59 poäng, 52 var godkänt. En vecka senare, en fredagmorgon kl 8:30 hade jag min uppkörning. Jag hade en lektion innan med körskolan eftersom att jag skulle köra upp med körskolebilen. Jag var ganska nervös, framför allt för att det var så tidigt och jag var ganska trött. Innan jag började uppkörningen så satt jag bara och hoppades på att jag skulle få köra landsväg eftersom att det var det som jag kände mig mest säker på. Tur som jag hade så blev det landsväg, och det var typ ingen trafik alls, så det var inga problem.

Den kvällen var vi några personer ute och åt på Pinchos för att fira att jag äntligen hade tagit körkort.

 

Under augusti var jag på konsert på Ullevi, Gyllene tiders sista konsert. Den var riktigt bra, vi var mycket folk så det var fräckt att se ut över arenan då också.

Den 19 augusti började jag skolan och en helg i augusti var mamma, Jesper och jag i Brevika och plockade kantareller också, då fick vi en hel del svamp, så det var väldigt roligt och mysigt.

 

Firade för körkortet.

 

 

 

 

Gyllene tiders konsert.

 

 

Svampplockning i Brevika.

 

 

 

 

Lille Lukas och jag på födelsedagsmiddag i oktober.

 

 

Ja, detta var min sammanfattning av detta året.

Gott nytt år alla bloggläsare!
//CarroEllen