CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Första advent

Godkväll bloggen!

 

Ja då har vi gått in i jultiden för i år.

 

Igår hade älsklingen och jag en härlig dag här hemma. Under dagen städade och julpyntade vi lite. Under kvällen lagade vi supergod mat, lite plockmat. Det blev toast med laxröra, stekta sparris och egengjorda minipajer med spenat och fetaost, supergott, och så kollade vi på julfilm hela kvällen, supermysigt.

 

Idag har vi haft en ganska lugn dag här hemma. Vi har varit och storhandlat och så har jag försökt sitta lite med en svenskauppgift som jag inte får ihop. Den handlar om att skriva en insändare/argumetation om att vara för kameraövervakning i samhället. Den känns ganska svår att skriva eftersom att man egentligen vet så lite om det, och det har varit ganska svårt att hitta vettig information om det, så det skall jag sätta mig med lite mer nu ikväll. Jag har också bakat årets första mjuka pepparkaka, så gott! Så ikväll blev det pepparkaka med varm choklad, mums!

 

Imorgon är det ny vecka igen, och på tisdag skall vi faktiskt ut och fotografera med fotokursen, hoppas bara det blir bra väder.

 

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få advent

 

 

//CarroEllen