CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 1/11

Halloj bloggen!

 

Ja då var det bara några få dagar kvar av lovet.

I onsdags träffade jag en klasskamrat på Backaplan för att äta frukost och prata lite om ett par uppgifter som vi hade över lovet. Det var supertrevligt och mysigt, nog första gången som jag var ute och åt frukost så, har ju alltid stått bakom kassan istället. Vi satte oss på Espressohouse som ligger mittemot Subway där jag jobbade. Jag åt en grillad Foccaica som var supergod. Det kändes ganska konstigt att sitta där eftersom att jag såg en gammal arbetskamrat som sprang runt i restaurangen på Subway, och så hörde vi varje gång ugnen pep därifrån, och då såg jag framför mig hur en person skyndade sig att stänga av den.

Vi fick i alla fall en trevlig och mysig frukost med massor av prat om allt och inget.

 

Igår hade älsklingen och jag en härlig dag här hemma, han har tagit ledigt dessa två dagarna. Jag var ute och körde bil en stund med Thomas (pappa) och jag kände mig faktiskt lite ringrostig, kör lite för lite just nu. Men det gick bra, har dock helt bestämt mig för att jag vill ha en automatväxlad bil, så mycket skönare att både köra och åka i, men vi får se när det blir. Jag har ju en bil som jag kan låna lite då och då för att gå ut och köra, men jag tycker inte om att köra den, så då undviker jag bara det istället tyvärr eftersom att det inte är roligt då.

Annars igår satt jag och löste korsord i flera timmar, superhärligt. Sedan ville älsklingen överraska med middag så det fick han göra. Det blev lite plockmat, supersmå pajer, rökt lax, kycklingspett, ugnsstekt potatis och köttfärsfylld paprika som såg ut som en minipumpa, supergott. Resten av kvällen satt vi och spelade spel. Jesper har köpt en del spel det senaste så vi hade ganska många att välja mellan. Så ja, vi fick en trevlig och mysig kväll, vi hörde också hur småbarnen var ute och spökade. En av våra grannar hade klätt ut sig till Spindelmannen så jag gissar på att han hoppade fram och skrämde de som kom för att busa, vi hörde många skrik därifrån nämligen.

 

Idag får vi se lite vad som händer, har inte direkt något planerat. 

 

Ha en fortsatt bra fredag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen