CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Mysigt höstväder!

Halloj bloggen!

 

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt. Idag har vi haft fullt upp här hemma, älsklingen har storhandlat och jag har tvättat och bakat en kaka till imorgon. Denna gång har jag gjort en kaka som jag aldrig gjort innan, så vi får se hur den blir, om den blir bra så kommer receptet upp här längre fram.

Idag har det varit riktigt mysigt höstväder. Det har spöregnat ena stunden och nästa stund har det varit skinande sol, så mysigt att lyssna på när man är inne. Det är så mysigt nu också när löven har fått lite andra vackra höstfärger, och de även börjar falla av träden. Ja ni vet ju säkert vid det här laget att jag älskar hösten, så himla mysigt. Tyvärr har jag inte varit ute något än och fotat denna hösten, och det blir inget Brevika heller där jag brukar ta massor av härliga kort, men vi får se om det kanske blir någon promenad snart.

Ikväll blir det till att ta det lugnt, kanske kolla på någon film och äta lite mysmat.

 

Kom faktiskt på att jag har ju lite höstbilder från när mamma, syrran och jag var i Tumlehed för några veckor sedan och plockade nypon, så några av dem kommer här:

 

 

 

Ha en fortsatt bra lördagskväll!

//CarroEllen