CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 6/10

Halloj bloggen!

 

Ja då har ännu en vecka gått, och det känns ändå som att den har gått lite långsammare än de två senaste.

 

I onsdags hade vi vår första muntliga redovisning. Den handlade om stadsdelsnämnder i Göteborg, och jag hade västra Hisingen (Torslanda, Biskopsgården). Jesper hjälpte mig en del med olika tekniker på hur man kan redovisa så, och de var väldigt användbara märkte jag när jag väl redovisade. Så ja, jag blev nöjd med den, och det var flera som verkade tycka att några av tipsen som Jesper gav mig fungerade bra, bla om att ställa frågor till publiken för att veta att de var med.

 

I fredags var det en riktigt segdag trots att den var kort. Vi var inte alls många i klassen, men de som var där var väldigt sega och trötta. Men ja, vi slutade i alla fall 11:50 och då åkte jag hem och åt lunch och satt vid tv:n i flera timmar. Det var väldigt härligt. Just det ja, i måndags var jag och hämtade mina nya glasögon, så de har jag fått vänja mig vid denna veckan också. Den första dagen var det lite jobbigt, då använde jag både de gamla och nya, men sedan har det gått bra. De nya är nämligen olika styrka uppe och nere, så det blir lite mer att vänja sig vid än vad jag är van vid när jag byter glasögon, men det blir nog bra.

 

Igår var mamma, syrran, lille Lukas och jag på höstmarknad på Nääs fabriker, men tyvärr var den en flopp. Det var alldeles för mycket folk på för litet område, och det var bara ett pyttelitet tält med dyra grönsaker, annars var det inredning och foodtrucks. Men vi var där en liten stund innan vi åkte därifrån. Under eftermiddagen stannade jag hos syrran några timmar. Lukas hade så himla mycket energi och hade växt mycket på bara 3 veckor tror jag det är senast jag träffade dem, så det var väldigt roligt.

 

Idag har vi grejat lite här hemma, älsklingen storhandlade igår så det slapp vi idag, härligt. Så ikväll blir det till att laga mat för veckan som kommer.

 

Ja, jag har inte så mycket mer att skriva här just nu. Det känns som att dagarna är ganska samma just nu, så det finns inte så mycket roligt att skriva om tyvärr.

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

 

//CarroEllen