CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sista lediga dagarna

God morgon bloggen!

 

Ja då var det redan lördag, och om två dagar börjar jag skolan igen. Ja nu är det 9 år sedan jag gick ur skolan, men på måndag är det dags igen, denna gång på Folkhögskola för att läsa upp betyg typ. Det skall bli roligt och härligt att komma igång med något igen, jag har ju trots allt gått hemma sedan i början av januari, men jag har ju haft fullt upp sedan dess. Det skall också bli härligt att få träffa lite folk igen. Jag är ju ganska glad över att jag har haft körkortet att plugga till nu när jag har gått hemma, annars hade jag verkligen börjat klättra på väggarna.

 

Men ja, denna sommaren har ju älsklingen och jag inte fått gjort så mycket eftersom att jag har haft körkortet att plugga till, och har lagt väldigt mycket tid på det. Men vi har varit i Varberg på spa ett par dagar, varit ute på Donsö, och sedan utflykten i onsdags. Tanken var att vi skulle åkt till Köpenhamn också, men det passade inte riktigt med vädret, så det kanske blir senare i höst eller till jul, kanske julmarknad, vi får se lite. Men eftersom att jag har lagt så mycket tid på körkortet den här sommaren så har jag lovat älsklingen att vi ska göra något roligt i höst istället, vad det blir får vi se, men jag har ju faktiskt höstlov några dagar så han kanske kan ta ledigt några dagar då, vi får se lite vad som händer.

 

Ja nu är det snart slut på denna ledighet, eller arbetslöshet kanske jag borde säga egentligen, fast själv har jag sett det som ledighet vilket jag har känt att jag verkligen har behövt. När jag slutade jobbet i januari så sa jag ju att jag först och främst skulle se till att bli frisk i händer och fötter. Detta har jag inte lyckats med, men det har blivit bättre, men jag får fortfarande tänka mycket på vad jag gör för att inte få så ont igen. Städa har jag tex fortfarande problem med, torka bänkar och sådant får Jesper göra, det är nog det sämsta jag kan göra verkligen, och bära saker i händerna, men vi får hoppas att det blir bättre. Fötterna är väl det som faktiskt har blivit betydligt bättre. I sommar har jag gått några promenader vilket har varit helt underbart, men jag har undvikit att gå längre promenader på hårt underlag, och just nu har jag kommit i en svacka igen där det är lite sämre igen, men det är för att jag har haft ont i ena stortån ca 1 månad och har då inte riktigt vågat göra alla övningar som jag borde, men det känns ju ändå som att det går åt rätt håll, och det känns väldigt skönt.

 

Så ja, om ett par dagar börjar ett nytt kapitel i mitt liv, och det jag nog är mest nervös över är att försöka komma ihåg vad jag lärde mig i skolan, det är ju som sagt var ganska många år sedan, men jag hoppas verkligen att jag kommer klara detta, så får vi se när jag är klar vad jag vill göra då.

 

Ne, nu är det nog dags att gå upp och äta frukost. Idag skall jag troligtvis till stan en sväng med Malin, vi behöver köpa jackor bägge två.

 

//CarroEllen