CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

bil- och flygmuseeum

God morgon bloggen! 

 

I onsdags var jag med Jesper och hans familj på en liten utflykt. Vi åkte ner mot Halmstad med några stopp på vägen. Första stoppet blev i Varberg, typ vid gamla sommarlandet "Fun city". Vi pratade lite om att åka förbi och kolla på det, men jag visste redan att det enda som är kvar av det är en stor gubbe som står på berget, och den såg vi från rastplatsen där vi stannade och åt lite.

 

Nästa stopp blev "Svedinos bil- och flygmuseeum" som ligger i Ugglarp längs med Kustvägen mellan Falkenberg  och Halmstad. Jag tycker det är roligt att kolla på gamla bilar, man ser ju inte så många nu för tiden, några enstaka bara som är ute och kör på vägarna, så detta museeum blev jag riktigt faschinerad över. Det var stort, ca 100 bilar och 40 flygplan/helikoptrar från 1920 talet och uppåt. Så om ni gillar sådant så kan jag verkligen rekomendera att åka dit. Bilder kommer längre ner.

 

Efter det åkte vi till "Heagård" för att äta lunch. Det var ett riktigt mysigt ställe med jättegod mat och ett par butiker.

Sista stoppet för den utflykten blev Halmstad där vi gick runt lite innan vi begav oss hemåt igen.

 

Så ja, vi hade en trevlig och härlig dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

//CarroEllen