CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 23/7

Hejsan bloggen! 

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt efter att ha varit och storhandlat.

 

Den senaste veckan har jag kört en del, har bla. varit ute på motorvägen, och igår hade jag en simulerad uppkörning. Körläraren sa vart jag skulle köra, och när vi hade kört en slinga så stannade vi så berättade hon vad hon tyckte, vad jag skulle tänka på och så. Det gick ganska bra tycker jag, men det är mycket småsaker nu som jag skall rätta till. Det jobbigaste med den lektionen var att jag inte kunde fråga något, så problemet blev istället att när vi stannade så hade jag glömt de frågorna som jag hade. Imorgon har jag en körlektion igen och då skall vi bla. gå igenom säkerhetskontrollen igen, och sedan köra lite blandat.

 

I helgen var älsklingen och jag ute hos hans föräldrar. Det var väldigt härligt och trevligt. Under lördagen satt vi ute på altanen i flera timmar, det var verkligen superhärligt, och under kvällen var vi och åt på Isbolaget, och sedan tog vi oss en liten promenad i hamnen, supermysigt!

 

Nu har äntligen Jesper semester, och till helgen har vi pratat om att åka till Köpenhamn, men nu varnar de ju för höga temperaturer i typ en vecka, så då känns det inte så lockande att gå runt i en storstad och sedan sitta på ett tåg i flera timmar, så vi får se lite vad vi hittar på. Den här semestern blir ju ganska hoppig med tanke på att jag håller på med körkortet, men nästa år får vi se till att få en bättre semester, och det borde det ju bli med tanke på att jag då kommer ha körkort, och då kan vi göra utflykter med bil.

 

Under en kväll förra veckan fick vi äntligen fixat våra cyklar också, så vi tog oss en liten cykeltur den kvällen, men den blev ganska kort då klockan var mycket, men det var väldigt härligt att cykla igen. Vi får se om jag tar en liten tur ikväll också.

 

//CarroEllen