CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 28/6

Hejsan bloggen!

 

Ja då var det redan fredag igen, och snart juli, vart har tiden tagit vägen?!

 

Denna veckan har jag typ haft fullt upp. I måndags hade jag körlektion, den gick sådär. Det var under eftermiddagen så det var en del trafik och då också betydligt mer stressigt än vad det är när jag kör tidigare under dagen. Vi övade mycket på placering vid skymd högerregelskorsning, rödljus, vilka har grönt samtidigt som mig och så. När jag sitter och kollar på det i boken så är det inga problem alls, då kan jag säga direkt vilka som har grönt samtidigt som mig, men när jag väl sitter där i bilen så är det inte alls lika lätt, så det måste jag försöka tänka på nu innan måndag då nästa lektion är.

 

I tisdags eftermiddag/kväll mötte jag upp Jesper i stan. En kompis till honom var i Göteborg så vi träffade henne och hennes systerdotter på Liseberg. Vi hade en trevlig eftermiddag/kväll med middag på Vapiano, tack.

 

I onsdags träffade jag Malin. Vi var först och åt lunch på ett ställe i Haga. Det blev Risotto med kyckling som var jättegott. Efter det tog vi färjan över till Lindholmen och gick vidare till Eriksberg, vi tänkte nämligen gå en guidad tur på Ostindiefararen. Den promenaden är väl egentligen inte så jättelång, men det var så himla varmt så vi fick stanna ett par gånger för att dricka, det var verkligen som att luften stod stilla där. Men ja, det var intressant och spännande att höra histiorier om Ostindiefararen. Jag var och kollade på den med skolan när den höll på att byggas, men det är så längesen. Tack Malin för en trevlig dag.

 

Igår var jag ute och körde en stund med Thomas. Vi körde mot Säve, så det blev lite landsvägskörning. Stadskörningen känner jag mig inte riktigt redo än för att ge mig ut i privat.

Under eftermiddagen grejade jag bara lite här hemma.

 

Idag kommer äntligen syrran med familj till Göteborg igen, så jag tänkte åka och träffa de en liten stund idag.

 

Ne, nu är det dags att gå och göra mig ordning, men först kommer bilder från midsommar:

 

 

 

 

//CarroEllen