CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 14/6

Hejsan bloggen!

 

Då var det redan fredag igen, vad härligt.

 

I onsdags hade jag en väldigt trevlig och härlig dag. Under förmiddagen var jag och klippte mig. Eter det var älsklingen och jag och åt lunch i stan, och sedan åkte jag hem till Malin. Vi bakade kladdkaka med noblesse, supergott! Vi satt också bara och pratade massor och när det var uppehåll ute så gick vi till Botaniska och gick runt där. Det var jättetrevligt och mysigt. Tack Malin <3 precis en sådan dag som jag behövde kände jag.

 

Igår grejade jag lite här hemma innan jag åkte iväg och handlade med Thomas. Efter det var vi ute och övningskörde i typ 1,5 timme. Det blev parkering, backning runt hörn, start i backe och säkerhetskontroll, och det gick bra. Nu känner jag verkligen att jag har blivit mer van vid att köra bil, men det är fortfarande många moment kvar, men jag har nästan klarat det svåraste känns det som, nu är det bara övning som gäller. Nästa vecka skall vi troligtvis börja på "stad" vilket jag inte känner mig så taggad över. Jag har ju inte åkt varken buss, spårvagn eller bil i stan så mycket eftersom att jag alltid har bott utanför, så det momentet känns sådär, men det känns ändå bra att det bara är på Hisingen, det tar för lång tid att åka in till stan stan härifrån under en körlektion. Nu längtar jag tills vi börjar med landsväg och motorväg då det är det som jag troligtvis kommer att köra mest, och har även åkt mest, men det kommer efter "stad".

 

Idag skall jag försöka greja lite här hemma, och kanske försöka plugga lite, göra något sluttest i teorin. Ikväll blir det supergod mat, potatis med rotfrukter i ugn med lax och ruccolapesto, mums!

Imorgon skall jag ut och köra med mamma, och så kanske det blir en tur till stan för att kolla på skor till mig.

 

Här kommer lite bilder från i onsdags:

 

 

 

Hoppas att ni får en riktigt bra helg alla bloggläsare! =)

//CarroEllen