CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 11/6

Hejsan bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt, hade svårt att somna inatt så vaknade runt 10 imorse.

 

Helgen som var hade vi det jättetrevligt. Syrran kom till Göteborg med sin lilla familj i fredags. Den dagen var mamma och jag ute och övningskörde lite vilket gick ganska bra, det var en del trafik några av vägarna som vi körde på vilket jag inte är så van vid, så sista vägen hem fick mamma köra för då var jag helt slut.

Under eftermiddagen kom älsklingen till mamma också, och ytterligare lite senare kom syrran. Mamma och jag hade redan förberett maten för kvällen, så det skulle bara tillagas vilket var väldigt härligt. Det blev grillat som var supergott.

 

I lördags var mamma och jag ute och övningskörde en liten stund, vi var nere i Lilleby och tränade på parkering och backning runt hörn.

Lite senare kom syrran för att hjälpa mig att plantera och rensa ogräs på vår lilla plätt utanför, så nu är det fint där igen. Tack för en trevlig helg <3

 

I söndags gjorde Jesper och jag inte så mycket, grejade lite hemma bara.

 

Igår grejade jag lite här hemma innan det var dags för körlektion under sena eftermiddagen. Igår kunde även mamma följa med på den lektionen vilket kändes bra, så nu vet hon också lite hur vi gör där och så. Den lektionen gick i alla fall bra, betydligt bättre än gången innan. Vi tränade på lite av varje, bla. backning runt hörn och olika parkeringar. Backparkeringen lyckades jag med på första försöket vilket jag blev väldigt förvånad över, det var dessutom mellan två bilar, men hade jag inte haft backkameran till LITE hjälp så vet jag inte om jag hade lyckats såpass bra. Så nu får vi hoppas att det går lika bra med mammas bil som varken har backkamera eller sensorer.

 

Igår kväll blev det färsk makrill till middag vilket var superegott, första för i år.

 

Idag får vi se lite vad som händer, men skall i alla fall ut och köra ikväll. Det är så tråkigt väder idag, mulet, blåsigt och regnet hänger i luften, så det blir nog till att plugga lite.

 

Hoppas att ni också har haft en bra helg.

 

//CarroEllen