CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 2/6

Hejsan bloggen!

 

Ja då var det redan juni, det har gått så himla fort.

 

Den här veckan har varit ganska lugn då jag har haft ont i ena handleden efter att ha burit för mycket när jag varit och handlat. Men ja, i tisdags körde jag med körskolan, det gick bra, och det känns som att jag har blivit bättre på att backa runt hörn, men jag behöver fortfarande öva på det.

I onsdags körde jag med Thomas. Vi övade på backning runt hörn, parkering och tempoväxling vilket också gick helt okej.

 

I fredags var jag en sväng på Backaplan och åt lunch med en kompis. Det var trevligt, och härligt att komma hemifrån lite.

Igår var jag på Backaplan igen. Den här gången ville Jesper åka dit för att köpa lite saker. Vi har rensat och grejat en del här hemma det senaste, så han hade lite lådor som han behövde köpa.

 

Idag får vi se lite vad som händer, men det blir i alla fall till att storhandla, och nu är älsklingen såpass bra i foten igen att han kan följa med och göra det, så då får han bära istället.

 

Ja, det har inte hänt så mycket denna veckan som sagt var. Nu längtar jag bara tills det blir lite mer sommarväder och vi kan åka till Brevika, längtar verkligen dit nu, gå runt där och ta massa kort och bara ta det lugnt där, och även köra en del.

 

//CarroEllen