CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 26/5

Hejsan bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt.

 

Den senaste veckan har bara flugit förbi, och den blev inte alls som vi hade planerat först. Tanken var att Jesper skulle åkt till Stockholm tisdag-onsdag för att gå på en mässa med en arbetskamrat, men tyvärr skadade Jesper foten på innebandyn förra veckan så han kunde inte åka. Och när han skulle varit borta så skulle jag ha sovit hos mamma, men det blev inget av det alls. Så den här veckan har jag fått varit och handlat typ varje dag eftersom att älsklingen inte har kunnat gå så långt.

 

I onsdags var Malin och jag på Hagabadet Älvstranden. Det var jättetrevligt och mysigt, och roligt att testa ett annat spa. Jag har ju varit på Varbergs stadshotell och Asia spa så många gånger, och ingenting slår det, men det var ändå ett bra break för ett spa på hemmaplan.

Under kvällen var jag och körde lite med mamma. Jag var ganska trött då efter spa så när vi nästan var hemma så fick mamma ta över då jag var jättetrött. Den gången gick väl sådär att köra, antagligen för att jag var ganska trött och seg.

 

I torsdags var jag iväg och körde med mamma under kvällen igen. Den körningen var den sämsta på länge. Jag vet inte varför det gick så dåligt, och jag förstår inte hur jag kunde göra felen som jag gjorde, det var bara rörigt. Det började med att jag skulle köra igenom ett vägarbete där det var rödljus, så det var bara en fil åt bägge håll. I detta så hade jag en polisbil framför mig, men jag försökte bara ta det lugnt, vi hade ju skylten uppe. Men ja, när vi fick grönt så körde vi, men när vi hade kommit halvvägs genom vägarbetet så mötte vi bilarna från andra hållet. Troligtvis var det något fel på det rödljuset, det kanske var grönt för oss i 2 sek. Så mitt i det arbetet fick vi börja backa. Jag har inte alls tränat tillräckligt på att backa, så jag skötte pedalerna och mamma ratten, det var jätterörigt verkligen. Men ja, vi lyckades där, fast jag var en aning irriterad redan då och ville inte köra mer, men mamma övertalade mig. Efter det körde vi ner på Eriksberg. Där råkade vi köra ut i en bussfil, det var väldigt rörigt där och inte alls så tydligt. När vi kom ut på den vanliga vägen igen så var det alldeles för mycket att hålla koll på för mig just då så jag blev ännu mer irriterad. I samma veva så fick vi en polisbil bakom oss den här gången, men jag fick kört in i en parkeringsficka och släppt förbi den efter ett tag. Just då kände jag mig ännumer sur då jag kände att jag inte klarade av att köra där det var så mycket saker att hålla koll på just då. Men ja, mamma övertalade mig ännu en gång om att vi bara skulle köra hem då, så jag körde hem. När jag kom hem så var jag ganska sur över att det hade gått så dåligt, men mamma menade på att jag gjorde inte allför många fel eftersom att vi faktiskt inte blev stoppade av någon av poliserna, men jag kände mig ändå långt ifrån nöjd.

 

I fredags hade jag en ganska lugn dag här hemma, var och handlade bara som varje dag denna veckan. Jesper har jobbat hemifrån hela veckan så han har ju ändå haft fullt upp på dagarna.

Under kvällen fortsatte vi röja på Jespers rum, något vi började med för en vecka sedan och sedan satt vi och kollade på film under kvällen.

 

Igår rensade vi här hemma hela dagen. Vi gjorde klart det sista på Jespers rum och sedan tog vi mitt rum och lite lådor som jag hade i förrådet. Jag är ju verkligen expert på att samla på mig småsaker, jag gillar inte att slänga saker och ting, men igår fick jag faktiskt slängt en hel del vilket känns väldigt härligt. Jag har rensat mycket det senaste året, har börjat bli ganska trött på att ha så mycket saker som jag inte vet att jag har typ. Så nu har vi massor av skräp att slänga på återvinningen.

 

Idag har jag varit och storhandlat och varit ute och kört lite mer än 1 timme med Thomas, och körningen idag gick betydligt bättre än gången innan. Vi var och körde nere i Arendal, backade mycket runt hörn så det känns lite bättre nu, men jag behöver träna mer på det.

Resten av dagen får vi se lite vad som händer. Min ena handled gör ganska ont idag, eller det gjorde den redan igår efter att jag bar några påsar efter handlingen i fredags, så troligtvis blir det ganska lugnt, laga mat ikväll bara, tror att det blir Risotto, mums!

 

Hoppas att ni har haft en bra helg =)

 

//CarroEllen