CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

En dag i Botaniska trädgården

Hejsan bloggen!

 

Sitter nu hemma och har just ätit lunch, lax och risotto blev det idag. Hittills idag har jag städat lite och tvättat, men fick ta en paus då ena handleden inte ville mer. Så tröttsamt när det bara är upp och ner, men ändå härligt att det är bättre.

 

I lördags var älsklingen och jag i Botaniska. Det var mycket folk där men ändå väldigt härligt att gå runt där och kolla på alla blommor och växter. Vi tog också en hel del kort, något som jag har längtat efter att få göra. Jag tycker det är så härligt, lugnande att gå runt och ta närbilder på blommor, men tyvärr blev flera av de inte alls så bra som jag hoppades på, det blåste en del, men det blev ändå ett gäng bra bilder som kommer längre ner.

 

Igår var jag ute och körde med Thomas en stund nere i Arendal, och för första gången körde jag dit hemifrån privat på Öckeröleden. Arendal är verkligen ett perfekt ställe att övningsköra på under helgen, och populärt dessutom för just övningskörning.  Det är både korsningar, rondeller och järnvägsövergångar, och typ inga lastbilar eller så mycket andra bilar under helgen. Det är också gott om stora parkeringar att börja på. Men ja, igår fokuserade jag på parkering och backa runt hörn, vilket gick lite bättre efter ett tag, men det behöver jag verkligen träna på.

Resten av gårdagen gjorde vi inte så mycket, tog det mest lugnt.

 

Idag skall jag ut och köra en sväng med mamma, och imorgon är det dags för körlektion igen, sedan får vi se vad som händer resten av veckan.

 

Här kommer massor av bilder från Botaniska:

 

 

 

 

 

 

 

 

//CarroEllen