CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Valborgsmässoafton

Hejsan bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt, har städat lite under förmiddagen.

Ja då var det valborgsmässoafton, och vi har inte direkt något planerat alls, så vi får se lite vad som händer idag.

Imorgon får vi också se lite, men förhoppningsvis skall jag ut och köra lite i alla fall. Nu känner jag mig ganska säker på teorin, vilket jag egentligen redan visste att den inte skulle bli något problem, så nu är det köra som gäller om jag skall lyckas ta körkort i sommar någon gång. Det känns lite surt nu också att personen som jag haft som körlärare skall gå tillbaka till sin vanliga trafikskola, så jag behöver byta lärare nu, fast det blir en person som jag kört med en gång tidigare, och som även har teorin, så det känns ändå bra.

 

Helgen som var så körde vi med högtryckstvätten både på balkongen och utanför dörren, så där tänkte jag försöka fixa ordning snart. Jag behöver  köpa lite nya blommor och så, funderar på att sätta smultron och jordgubbar på balkongen i år, men vi får se lite.

 

Har inte direkt så mycket mer att skriva här just nu. Det känns som att mycket är samma just nu. Jag pluggar mycket, kör och grejar här hemma, så det händer inte så mycket just nu, lite småsegt, men ändå härligt.

 

Hoppas att ni får en bra valborg. 

 

//CarroEllen