CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Påsken

Hejsan bloggen!

 

Sedan jag skrev här sist så känns det som att jag har haft en del att göra. Jag har nu gått på sista körkortsteorin, så nu pluggar jag ännu mer själv, fast jag börjar känna mig ganska säker på den, nu är det bara mer körning som behövs så blir teorin lättare också. Nu har jag inte haft någon körlektion på körskolan på två veckor då det har varit påsk, och ingen av de lärarna som jag har kört med innan har haft några körlektioner för personbil på den skolan. Däremot har jag fått kört några gånger hemma, ett par gånger med mamma och ett par gånger med pappa, så det känns ändå bra, me nu har jag inte kört på en vecka, skall troligtvis köra en liten stund imorgon, hoppas att jag inte känner mig alltför ringrostig då. Sedan har jag äntligen en dubbellektion på fredag. 

 

Under påsken hade Jesper och jag en härlig och trevlig helg hos hans föräldrar. Vi lagade god mat på påskafton, spelade spel och tog det lugnt. Jesper och jag gjorde minilaxburgare som blev jättegoda, och till efterrätt blev det chokladmuffins med apelsinfrosting, jättegott. Under påskdagen började vi rensa i deras gamla hus som har varit uthyrt nu ett antal år, men som nu står tomt. Det visade sig att det var så himla dammigt att vi var tvugna att gå runt med munskydd, så vi förstår verkligen inte hur de har kunnat bo där. Men ja, vi fick rensat ut massor av gamla saker. Jespers familj hade mycket saker kvar där då de inte har någon annanstans att göra av det i det nya huset. Så där höll vi på hela påskdagen, vilket jag tycker är roligt. Nästa gång vi åker dit så får vi fortsätta rensa innan det är dags att renovera det lite, tapetsera om, slipa golv och se till att få bort svartmöglet som hade satt sig i duschen och lite sådant. Så det blir den här sommarens projekt.

 

I måndags kom vi hem under förmiddagen, och tog då en lugn hemmadag, jag pluggade lite bara.

Igår var jag i stan en sväng med älsklingen. Vi var och åt lunch och var sedan och köpte skor till Jesper. Väl hemma pluggade jag en del, och lagade god mat under kvällen, kycklingsallad.

 

Idag känns det som att dagen går väldigt långsamt. Hittills har jag suttit och pluggat en del, städat i badrummet och tagit in tvätten. Det är inte jätteroligt väder idag heller, blåser typ 16 m/s och molnigt. Så det känns inte så lockande att ta fram och fixa cykeln och ta en liten tur heller när det blåser såpass.

 

Här kommer lite bilder från påskafton:

 

 

 

Hoppas att ni också har haft en bra påsk =)

 

//CarroEllen