CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sjuk

Godkväll bloggen!

 

Ja då var det redan april, nu går vi äntligen mot ljusare tider igen.

 

Idag blir det ett sent inlägg då jag är sjuk, men kände att jag hade lite mer energi nu. Ja, jag var ju lite sjuk redan för lite mer än 1 vecka sedan, och har sedan dess känt mig väldigt trött. I helgen var Malin här. Vi hade jättetrevligt. Vi lagade god mat, och i lördags var vi ute på en promenad på 9 km. Vi gick Torsviksrundan som bara är mjuk och ojämn mark som mina fötter klarar av. Det var väldigt härligt, men jag kände mig verkligen helt slut då. Under sena kvällen anade jag att jag hade feber, och när jag hade legat och bara vänt och vridit på mig för att försöka sova i 1,5 timme så valde jag att gå upp. Då visade det sig att jag hade 39 graders feber, så det var ju inte så konstigt att jag hade känt mig trött under promenaden tidigare under dagen. Så den natten sov jag inte så jättemycket, jag somnade ordentligt vid halv 4 på morgonen, och så gick vi upp vid 9 tiden tror jag det var. Malin åkte hem direkt efter frukosten i söndags, och jag tog det bara lugnt hela dagen då jag kände mig helt slut och febern kom tillbaka under dagen igen.

Natten som var så fick jag sova hela natten, eller jag vaknade några gånger av att jag drömde massa konstigt, men jag somnade om lika snabbt igen. Men även idag har jag haft feber, börjat få ont i halsen, ont i huvudet och bara känt mig riktigt hängig. Så idag har jag också bara tagit det lugnt.

Imorgon hoppas jag att jag orkar plugga lite körkortsteori, och att jag sedan mår bättre igen på onsdag då det är dags för körlektion igen. Det känns verkligen roligt att lära sig något helt nytt, och dessutom något som jag verkligen inte trodde att jag skulle göra för bara ett par år sedan, så det känns bra, sedan får det väl ta den tid det tar, eller så länge jag är klar till skolan börjar, men det känns ändå som en rimlig tid tycker jag.

 

 

Ne nu kanske det är dags att sova.

God natt!

//CarroEllen