CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Jag kom in!

Godkväll bloggen!

 

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt.

Igår hade jag en segdag här hemma, jag skulle iväg på körkortsteorin igår eftermiddag, så jag gick typ bara och väntade hela dagen på att gå iväg, så segt.

 

Idag har jag varit i stan en sväng och ätit lunch med älsklingen. Det där med att inte träffa så mycket folk på dagarna längre börjar bli en aning segt och tråkigt, trots att jag har fullt upp nu med körkortet. Jag sitter i princip varje dag och pluggar i alla fall lite, sedan har jag annat att göra också, så jag blir inte rastlös ändå vilket är väldigt härligt, det känns bara en aning ensamt.

 

Nu till vad rubriken handlar om, en del kanske redan har förstått det, och även om jag själv också egentligen redan visste det så kändes det bra att ha fått det bekräftat också, jag har kommit in på skolan som börjar i höst. Det känns jättebra och roligt, härligt att ha något spikat och att se fram emot, veta att jag om ett antal månader börjar göra något på dagarna, börjar träffa mer folk igen, det känns verkligen superbra.

Som Ida och jag pratade om på jobbet i höstas tror jag det var, om hur dåliga vi är på att göra saker som bara är bra för oss själva, det är nog vi ganska dåliga på egentligen. Men ja, i år blir det både körkort och börja skola för min del. Det känns så himla skönt att det efter så många jobbiga år på Subway äntligen vänder och händer något bra.

 

Imorgon är det dags för första körturen med mamma, och för första gången i en annan bil, men det kommer säkert att gå bra det också, men jag känner nu att jag har börjat vänja mig vid volvo v40 på körskolan.

 

Ikväll blir det till att fixa lite mat, Jesper har precis bakat fraschoklad, och så blir det till att kolla på "Gone" på tv ikväll.

 

Ha en bra helg alla bloggläsare! =)

 

//CarroEllen