CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Alla hjärtans dag

Halloj bloggen!

 

Glad alla hjärtans dag!

 

Ja då har ännu en vecka gått, och jag har haft fullt upp.

 

I fredags kom syrran med sin lilla familj hem till Göteborg över helgen, och vi fick äntligen träffa den lille nykomlingen. Han är jättesöt, och lugn, skriker inte alls mycket. Bild kommer längre ner.

Jesper kom dit under eftermiddagen också så vi åt middag med de hos mamma, så det var jättetrevligt och mysigt, tack <3

 

I lördags var älsklingen och jag ute hos hans föräldrar för födelsedagsfirande. Det var trevligt och mysigt.

 

I söndags åkte jag till mamma igen för att träffa syrran och de innan de skulle åka hem igen. Vi var ute på en promenad vilket var väldigt härligt. Ja jag kan gå kortare promenader nu om jag har mina vandringskängor på mig, men än är fötterna långt ifrån bra.

 

I måndags satt jag hela förmiddagen och försökte få tag på ticketmaster för att byta ståplatsbiljetterna på Gyllene tider till sittplatser istället. Jag ringde varannan minut, men det var upptaget hela tiden. Detta gjorde jag också i fredags, men utan resultat. 

Under dagen var jag på studie- och yrkesvägledningen igen för att lägga upp en plan. Eftersom att jag saknar "riktiga" gymnasiebetyg så tycker de att jag skall börja att plugga upp dem, vilket innebär 1-3 år på troligtvis folkhögskola. Detta är väl egentligen inget som jag känner för så, men som de sa, det är bra att ha i längden, och det öppnar fler dörrar för vilka jobb jag kan söka bara genom att ha ett fullständigt gymnasiebetyg. Gör jag det så innebär det också att jag kan söka vidare till högre skolor senare. Så ja, vi får se vad som händer, jag lovade att kontakta lite folkhögskolor för att åka dit på studiebesök, så skall försöka göra det nästa vecka.

 

I måndags kväll var Jesper och jag på lägenhetsvisning, mamma och jag hade åkt förbi där och kollat lite dagen innan så jag visste var det låg. Lägenheten var väl fin så, dock väldigt tråkigt tak, plattor (sådana som ofta är på restauranger då det är bra ljuddämpning), men tyvärr var den för liten för oss. Men ja, vi vet ju, och vi pratade också med mäklaren om det att det skall byggas ganska mycket i det området de kommande åren, dock är det ett par projekt som bara är på planeringsstadiet än så länge, men de skulle börja bygga mer där till hösten, så får fortsätta att hålla utkik.

 

I tisdags var jag hemma hela dagen, men det var sista dagen för att byta Gyllene tider biljetterna till sittplatser, så det försökte jag göra fram till halv 4, då hade de äntligen fixat telefonkö, något som de inte hade de andra dagarna. Så ja, det kändes verkligen som ett heltidsjobb bara att försöka få tag på ticketmaster vilket tog 3 dagar, trots att jag ringde varannan minut varje dag under förmiddagen i 2 timmar. Sedan grejade jag här hemma bara.

 

Igår var jag i stan och åt lunch med älsklingen. Vi åt på Le pain francias, jättegod mat verkligen. Jag åt kyckling med fetaost, potatisgratäng och tzatiki, mums! Under eftermiddagen tog jag det ganska lugnt då jag kände mig ganska trött efter att ha haft fullt upp i över en vecka. Hur sjutton orkade jag med att jobba tidigare också?! Ne men mycket av detta som jag gjort nu när jag har gått hemma hade jag troligtvis inte gjort om jag fortfarande hade jobbat, eller i alla fall inte i det tempot som jag haft.

 

Idag har jag varit hemma, bara varit och handlat en sväng. Ikväll skall älsklingen och jag laga trerätters middag,  så det har jag grejat lite med idag, men vad det blir får ni veta i nästa inlägg.

 

 

Här kommer en bild på lille Lukas och mig från i fredags:

 

//CarroEllen