CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 21/1

Hejsan bloggen!

 

Ja då var det måndag igen, ännu en ny vecka.

 

I helgen har Jesper och jag inte gjort så mycket, vi har tagit det ganska lugnt, varit och storhandlat bara.

 

Idag har jag grejat lite här hemma, tvättat en del. Sedan har jag också sökt fler kurser vilket känns väldigt bra. Jag har sökt svenska för att läsa upp det betyget, och även fotografisk bild. Jag älskar ju att fotografera, så det passade jättebra nu med tanke på att det än så länge inte finns så mycket kurser ute. Så ja, vi får väl se vad jag kommer in på, och vad jag vill läsa om jag kommer in på något. Jag skall ju faktiskt också börja med körkortet snart, ja jag har sagt det ett tag nu, och min tanke var ju att jag skulle börjat i september, men först är transportstyrelsen väldigt långsamma, och sedan också vårdcentralen, så jobbigt. Men nu har jag i alla fall fått en tid på vårdcentralen, fast det är några veckor kvar, så ja, jag kommer tyvärr inte att ha körkort till sommaren, men kanske till hösten, hoppas verkligen det.

 

Tidigt imorse var det blodmåne igen, men tyvärr var det mulet här så det gick inte att se den. Men ja, jag har sett den ett par gånger tidigare, och det är fräckt. Senast var i somras, bild kommer längre ner.

 

Nu längtar jag verkligen till det kommer mer snö till Göteborg. I fredags tror jag det var så var det tre år sedan som Göteborg vaknade med snö upp till knäna. Det var jättemysigt, men så konstigt, det är ju enormt sällan det kommer så mycket snö här på västkusten, så det hade det gärna fått göra igen, det blir så himla fina bilder då.

 

Resten av dagen får vi se lite vad som händer. Älsklingen jobbar hemifrån en del denna veckan, så det är trevligt, inte behöva vara själv hemma varje dag.

 

 

Bilder på blodmånen från i somras.

 

//CarroEllen